En Sıcak Konular

İstanbul'da maganda dehşeti

21 Temmuz 2008 18:45 tsi
Harem-Gebze arasında çalışan minibüse binen ÖSS öğrencisi, 3 maganda tarafından yere yatırılarak boğazına bıçak dayatıldı.

Gebze'de bir dersande ÖSS eğitimi gören Burhan Elen isimli öğrenci, memleketine gitmek için Harem'e otobüs bileti almaya gitti.

Bileti aldıktan sonra Gebze'ye geri dönerken Kaynarca mevkiinde minibüse 3 kişinin bindiğini söyleyen Elen, "3 kişi araca bindikten sonra aralarında konuşmaya başladılar ve sanırım yanlarında buluna birkaç kişinin parasını almak istediler. Bu sırada içlerinden biri benim bunu gördüğümü farketti ve 'ne bakıyorsun lan' diyerek bana bir kafa attı. Ben daha fazla tatsızlık çıkmasın diye sesimi çıkarmadım. Daha sonra 2 kişi bana saldırdı. Beni önce yumrukladılar. Daha sonra boğazımdan yapışıp beni sırtüstü yatırdılar. Biri bıçakla 2 hamle yaptı. Daha sonra bıçağı boğazıma dayarak 'kesiyim mi lan, kesiyim mi? diye bağırdı. Kafamı defalarca arkadaki demire vurduktan ve epey yumrukladıktan sonra beni bıraktılar." diye anlattı.

Üçüncü şahsın elindeki silahıyla şoförü tehdit ederek durmasını engellediğini belirten Elen, "Benim boğazıma bıçağı dayadıklarında 'hayat buraya kadarmış, bitti' dedim. Minibüstekiler panikte oldukları için kimse sesini çıkarmadı. Biraz geçtikten sonra şoka giren 3 bayan bağırmaya başladı. Beni Kaynarca'dan Yeni Mahalle'ye kadar dövdüler. Daha sonra araçtan inip gittiler" diye konuştu.

Yediği dayaktan ziyade geçirdiği şok nedeniyle kendini kaybeden Elen, kaldırıldığı hastanede kendine getiriliyor. Arkadaşlarının da yardımıyla önce Gebze Merkez Karakolu'na, daha sonra Yeni Mahalle karakoluna giden Elen'le ilgilenmeyen polislerden biri de, "Boşuna uğraşma. Şikayetçi olsan yakalayamayız. Hadi yakaladık diyelim, savcılık serbest bırakacak. En iyisi git dinlen, bundan bişey çıkmaz" şeklinde nasihatta bulunuyor.

Karakolda karşılaştığı ilgisislik nedeniyle kahrolduğunu söyleyen Elen, "O zaman ben de elime silahı alıp çıkayım, önüme geleni bıçaklayayım. Hiç olur mu? diye sordum. Bana görevli polis 'Biz vatandaşın eline bıçak alıp almayacağına karışmayız' şeklinde cevap verdi" diye konuştu.

zaman



Bu haber 609 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,900 µs