'kara kedi' girdi! | " /> 'kara kedi' girdi! | "/>

En Sıcak Konular

Bush'ların arasına 'kara kedi' girdi!

21 Temmuz 2008 10:58 tsi
Bush'ların arasına 'kara kedi' girdi! Amerikan National Examiner dergisi, Bush'ların seçimlerden sonra boşanacaklarını iddia etti. Dergiye göre, çiftin aralarının bozulmasına neden olan ise Rice!

Amerika, Bush çiftinin boşanacakları dedikodusuyla çalkalanıyor. Amerikan National Examiner dergisinin, Bush çiftinin Kasım seçimlerinden sonra boşanacaklarına dair bir iddia ortaya atmasının ardından ülke karıştı.

Sansasyonel haberleriyle bilinen dergi ABD Başkanı George W. Bush ve eşi Laura Bush'un kasım ayındaki başkanlık seçimlerinden hemen sonra boşanmayı planladıklarını yazdı. Bush çiftinin evliliklerinin zorunluluktan sürdürüldüğü kaydedilen haberde, Bush çiftinin evliliğini bitirenin Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice ve Başkan arasındaki samimi ilişki olduğu belirtildi. Gazete, Laura Bush'un kulağına gelen bu ilişki hakkındaki dedikodular nedeniyle eşiyle kavga ettiğini ve geceyi Washington'daki May Flower Otel'de geçirdiğini yazdı. İki sene içinde bu ilişki hakkında arka arakaya birçok haber yazıldığını, ancak konunun örtbas edilmeye çalışıldığını belirten dergi, Rice'ın, 2006 yılında bir toplantıda Bush'tan söz ederken yanlışlıkla “kocam” dediği pota da dikkat çekti. Bu arada ABD'de Cumhuriyetçilere hemen hiç şans verilmeyen koyu Demokrat şehirlerden olan San Francisco'da binlerce kişi, Bush'u ilginç bir yöntemle tiye almak için harekete geçti. 7 bin 168 imza toplayan San Franciscolular, şehir kanalizasyonuna bağlı bir atık su arıtma tesisine Bush'un ismini vermek istiyor. “San Francisco Başkanlık Anıtı Komisyonu” adına bir internet sitesi açan grup, tesis için, pençelerinde iki tuvalet pompası tutan Amerikan kartalının yer aldığı bir amblem de hazırladı.

yenişafak



Bu haber 273 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,996 µs