En Sıcak Konular

Erdoğan'ı çıldırtan pankart!

21 Temmuz 2008 09:54 tsi
Erdoğan'ı çıldırtan pankart! Erdoğan, KKTC'de protestoculara kürsüden fırça çekti! Bir pankart vardı ki işte o Erdoğan'ın damarına fena bastı!

Başbakan Erdoğan'ın KKTC'de damarına bastılar. Erdoğan'ı çileden çıkaran pankart görevliler tarafından apartopar indirilirken, Erdoğan kürsüden pankartın hesabını sordu.

KKTC’de “20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı” çerçevesinde Kıbrıs Barış Harekatı’nın 34’üncü yıldönümü kutlamaları, dün Başbakan Erdoğan’ın katılımıyla başladı. Kutlamalar sırasında açılan bir pankart Erdoğan'ın talimatıyla apartopar kaldırıldı.

Kızdıran pankart
Erdoğan, törende bir grubun açtığı pankartı kaldırttı. Erdoğan, protokolde otururken korumalarını uyararak “AB yolunda KKTC adağınız mı?” yazılı pankartı protestocuların elinden aldırdı. Kürsüye geldiğinde de “Barış kutlamalarını siyasete alet etmeyin” diye tepki gösterdi. Törende konuşan Başbakan Erdoğan, özetle şöyle dedi:

Eşit statü, eşit ortaklık
Şunu bir kez daha altını çizerek ifade etmek istiyorum kimse ama hiç kimse Kıbrıs Türk halkının kendi yönetiminden, eşit statü ve eşit ortaklıktan vazgeçmesini ve azınlık olarak yaşamasını kabul etmesini beklemesin. Hiç kimse boş hayaller kurup bu parametreleri değiştirmegayretkeşliği sergilemesin. Kapsamlı çözüm, Kıbrıs Türk halkı ve KKTC’nin kurucu ve eşit olarak yer alacağı yeni bir ortaklıkla mümkün olacaktır. Bu yeni ortaklık iki kesimlilik, siyasi eşitlik veTürkiye’nin etkin garantörlüğü gibi vazgeçilmeyecek ilkeler üzerine inşa edilecektir.

İnanıyorum ki Kuzey Kıbrıs çok kısa bir zaman içerisinde aradaki mesafeyi kapatacaktır. İnşallah örnek bir ülke haline gelecektir. Benim tek dileğim şudur ne olur birbirimizi siyasetin acımasız dili ile yıpratmayalım. Hele hele böyle milli günlerimizde, manevi değerlerin en üst düzeyde yer bulması gereken günlerimizde birbirimizi yıpratma gayreti içine girmeyelim, tam aksine dayanışmanın birbiriyle el elevermenin günleri olan bu günlerle geleceğe özgüvenle bakalım diyorum.

internethaber



Bu haber 686 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,133 µs