En Sıcak Konular

Yeni haftada kavrulacağız

20 Temmuz 2008 17:07 tsi
Bugün ülke genelinde hava biraz daha ısındı. Poyraz önümüzdeki iki gün sert esecek. Fakat sıcaklık düşmeyecek. Bölge bölge hava durumu...

Bugün ülke genelinde hava biraz daha ısındı, tüm bölgelerde sıcaklık 30 derecenin üzerinde doğuda aşırı sıcaklar etkisini sürdürüyor, en doğuda ise yaz yağmurları olacak.

İstanbul’da bugün sıcaklık biraz daha arttı, ancak poyraz bu iki gün sert esecek. Ankara güneşli, sıcaklık artmaya devam ediyor. İzmir’de bugün rüzgar sert eserek serinlik vermeye çalışıyor, ancak yarın hafifleyerek, çok bunaltıcı bir havaya neden olacak. Bursa bugün 34 dereceyi görürken, Adana’da bunaltıcı hava etkisini sürdürüyor. Bugün gölgede İstanbul 33, Ankara 34, İzmir 36, Bursa 34, Adana 35 derece.

 Marmara önümüzdeki günler boyunca güneşli. Bugün 32 ila 35 derece sıcaklık var. İstanbul-Balıkesir ve Çanakkale boyunca poyraz sert esiyor. Yarın ise hava çok daha sıcak olacak. Hafta ortası başta Trakya olmak üzere yine yağmur ihtimali var. Bugün Edirne 35, Çanakkale 34, Kocaeli 32 derece.

 İç Anadolu’da sıcaklık 30 derecenin altına inmiyor. Hava güneşli, Ankara-Eskişehir çevresinde 36 dereceye doğru çıkıyor. Yeni haftada Salı ve Çarşamba günü çok sıcak geçebilir, ısı çarpmalarına karşı dikkatli olunmalı. Bugün Konya ve Eskişehir 33, Sivas 29 derece olacak.

 Ege Bölgesi’nde sıcaklık yükseliyor. Ancak bugün kıyılarda rüzgar sert. Yarın ise hem sıcaklık artacak, hem de rüzgar daha hafif eseceğinden, çok bunaltıcı bir hava yaşanacak. Öğle saatlerinde mümkün olduğunca güneşe çıkılmamalı. sıcaklık Denizli-Aydın çevresinde gölgede 40 dereceyi de geçebilir. Bugün gölgede Denizli 39, Muğla 38, Kütahya 34 derece.

 Akdeniz Bölgesi’nde, bugün nem oranı, Antalya’da biraz artsa da Mersin-Adana arasında daha yüksek. Anamur’da ise yüzde 85’e kadar çıkıyor, hava çok nemli ve bunaltıcı. Bugün Antalya 37 derece..

 Güneydoğu Anadolu’da sıcaklık 40 dereceyi aşıyor. Diyarbakır 41 derece.

 Doğu Anadolu Bölgesi’nde hafta sonu ve yeni hafta boyunca yüksek sıcaklıklar etkisini sürdürecek. Elazığ-Malatya civarında sıcaklık 37 derece, ancak nem oranı yüzde 20’yi geçmiyor. Bugün ilerleyen saatlerde Ardahan-Kars ve Erzurum çevresinde yağmur görülebilir. Erzurum 31, Malatya 36, Van 30 derece.

 Karadeniz Bölgesi’nde hava açık ve sıcak. Rize-Artvin çevresinde yağmur görülebilir. Bugün Samsun’dan-Rize’ye kadar sıcaklıkta 1-2 derecelik düşüşler yaşansa da, önümüzdeki günlerde sıcaklık daha da artacak. Bugün Trabzon 25, Samsun 28, Bolu 30 derece.

internethaber



Bu haber 607 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,983 µs