En Sıcak Konular

Başbakan'ın oğluna yakışmadı

19 Temmuz 2008 20:30 tsi
Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, THY uçağının VİP bölümünde ayakkabılarını çıkardı ve ayaklarını da kokpit önündeki bölüme dayadı. Aralarında Milli Eğitim eski Bakanı Metin Bostancıoğlu’nun da bulunduğu yolcular Bilal Erdoğan’ın b

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD’de yaşayan oğlu Bilal Erdoğan’ın, THY uçağının VİP bölümündeki davranışları rahatsız etti. Bilal Erdoğan uçağın en ön sırasında  ayakkabılarını çıkardı ve ayaklarını da kokpitin önündeki paravana dayadı. Aralarında Milli Eğitim eski Bakanı Metin Bostancıoğlu’nun da bulunduğu yolcular, Bilal Erdoğan’ın bu tavrından rahatsız oldu.

Önceki gece saat 20.00’de İstanbul- Ankara uçuşunu yapan THY’nin TK 148 sefer sayılı uçağının yolcuları arasında, Bilal Erdoğan ile eşi Reyyan Erdoğan ve 10 aylık çocukları Ömer Tayyip Erdoğan da vardı.

Atatürk Havalimanından 17 dakika gecikme ile kalkan uçağın en ön koltuğuna Erdoğan çifti ile çocukları oturdu. Uçak havalandıktan sonra ayakkabılarını çıkaran Bilal Erdoğan bacaklarını da uzatarak, ayaklarını kokpit bölümünün hemen önündeki ara platforma dayadı.  Ön bölümde oturan diğer yolcular Bilal Erdoğan’ın bu tavrından rahatsız olurken, Erdoğan ise istifini bozmadan yolculuğunu bu şekilde yaptı. Erdoğan ailesi Esenboğa havalimanında da VİP salonunu kullandı.

"BEN İLGİLENMEDİM"
Aynı uçakta, Milli Eğitim eski Bakanı, DSP Sinop eski milletvekili Metin Bostancıoğlu ile eşi Yüksel Bostancıoğlu’nun da bulunduğu öğrenildi. Finlandiya’nın başkenti Helsinki’den yurda dönen ve Ankara bağlantılı olarak aynı THY uçağına binen Bostancıoğlu ve eşi de Erdoğan çiftinin hemen yan bölümündeki koltuklarda seyahat etti.

Metin Bostancıoğlu, "Bilal Erdoğan’ın tavrı rahatsız etti mi?’’ sorusuna ‘’Erdoğan çifti, hemen yanımızdaydı. Ben ilgilenmedim. Bazen ben görmem’’ dedi. Bostancıoğlu ‘’ Ben torunla ilgilendim, torun çok sevimliydi’’ demekle yetindi.

ABD'deki eğitimini bitirip Dünya Bankası'nda çalışmaya başlayan Bilal Erdoğan, üniversitedeki ekonomi masterını 2003'te tamamlamış ve 2003 yılında Reyyan Uzuner ile evlenmişti. Erdoğan çiftinin Ömer Tayyip adı verilen çocukları da, Eylül 2007’de doğdu.

Erdoğan çifti, 2005'te Washington yakınlarında, College Park'taki Colesville RD'de 261 bin dolara aldıkları evde yaşıyor. Başbakan Erdoğan, bir süre önce yaptığı ABD ziyaretinde torununu ilk kez görmüştü. Erdoğan’ın, kızı Esra Albayrak’tan da bir Ahmet Akif adı verilen bir torunu daha bulunuyor. Esra Albayrak Çalık Holding yöneticisi Berat Albayrak ile evli.  Erdoğan’ın Burak ve Sümeyye adlı iki çocuğu daha bulunuyor.

gazeteport



Bu haber 747 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,025 µs