Ergenekoncu ödülleri bakın kimlere ! | " /> Ergenekoncu ödülleri bakın kimlere ! | "/>

En Sıcak Konular

Ergenekoncu ödülleri bakın kimlere !

19 Temmuz 2008 08:59 tsi
Ergenekoncu ödülleri bakın kimlere ! İddianameye de giren Ergenekon fotoğrafları her şeyi gözler önüne serdi. Sanıkların değişik tarih ve mekanlarda yaptıkları toplantılar fotoğraflarla tek tek belgelendi. Bazı isimlerin her yerde olduğu görüldü.

BÜYÜK çoğunluğu tutuklu bulunan Ergenekon sanıklarının değişik tarih ve mekanlarda yaptıkları toplantıların belgesi fotoğraflar oldu. Farklı meslek grubupları ve hayatlardan olmalarına rağmen zanlıların, kimi zaman bir ormanlık alandaki kampta, kimi zaman bir otel lobisinde bir araya geldikleri görülüyor. Ormanlık alanda daha önce soruşturma konusu olan Vatansever Güç Birliği Haraketi ile Kuvayi Milliye Hareketi arasındaki birliği sağlama toplantısının görüntüleri de dikkat çekti. Emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin ile Kuvayi Milliye Derneği Başkanı emekli Kurmay Albay Fikri Karadağ hemen hemen her karede yer alırken, geçtiğimiz günlerde tahliye edildikten sonra hayatını kaybeden Kuddusi Okkır’ın da değişik yerlerdeki toplantılarda hazır bulunduğu görülüyor.

BiRLiK ZiRVESi

Emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin ile Kuvayi Milliye Derneği Başkanı emekli Kurmay Albay Fikri Karadağ’ın da katıldığı ormanlık bir alanda yapılan toplantıda, Kuvayi Milliye Derneği ile Vatansever Kuvvetler Derneği’nin birleşmesi masaya yatırılmış.

Okkır her yerde

Vatansever Kuvvetler Güçbirliği Hareketi Derneği Başkanı Taner Ünal ile Kuddusi Okkır bir arada...

Gergin buluşma

Muzaffer Tekin, Kuvayi Milliye Teşkilat Başkanı Hüseyin Görüm ve Kuddusi Okkır’ın görüldüğü fotoğrafın Ergenekon toplantısını gösterdiği öğrenildi.

Dost sohbeti

Türk Ortodoks Patrikhanesi Sözcüsü Sevgi Erenerol, Muzaffer Tekin ve avukat Kemal Kerinçsiz neşeli bir sohbet anında görülüyor.

Yılın Kuvvacıları

24 Aralık 2006... Hilton Oteli... Yılın Kuvvacısı ödülünü alanlar arasında Veli Küçük, Turhan Çömez, Kemal Kerinçsiz, Vedat Yenerer gibi Ergenekon tutukluları ile CHP Milletvekili Nur Serter de var.

 


2006 Yılın Kuvvacısı ödül töreni. Yer Hilton Oteli. Veli Küçük, Emin Gürses, Kemal Kerinçsiz ve Turhan Çömez aynı karede.

star



Bu haber 1,033 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,780 µs