En Sıcak Konular

'Kovulmadıkça gitmem'

18 Temmuz 2008 19:12 tsi
Avrupa'nın dev takımlarının talip olduğu Arda, Galatasaray dan başka bir takımın formasını giymek istemediğini söyledi.

Arda Turan, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, yeni sezonla ilgili beklentilerini aktardı. Turan, "Öncelikle Hakan ağabeyin burada olmasını çok isterdim. Çünkü onu kişisel olarak da futbolcu olarak da çok seven bir insanım. Kendime gelince de artık takımın tecrübeli oyuncularından olduğumu düşünüyorum. Yaşım genç olabilir ama ben tecrübeli bir futbolcuyum" diye konuştu.

Hedefinin 3 kulvarda da sonuna kadar gitmek olduğunu ifade eden Arda, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bütün gücümüzle bunun için savaşacağız. Genç bir takım olmamızın tabii ki avantajları var. Ben de dahil hepimiz arzuluyuz ve başarıya açız. Kendi adıma da hiç şüphem yok. Çünkü ben çalıştığım sürece, kendimi iyi hissettiğim sürece Galatasaray takımında oynayacağımı düşünüyorum. Öyle bir öz güvenim var. Şartlar neyi getirecektir zamanla göreceğiz."

-"HEDEF AVRUPA OLMALI"-

Galatasaray'la geride kalan sezonda kazandıkları şampiyonluğu çok iyi yaşayamadığı için bu sezon bir kez daha şampiyon olmak ve bunun keyfini çıkartmak istediğini belirten Arda, asıl hedefin Avrupa'da elde edilecek başarı olduğunu kaydederek, ''Yıllardan beri herkes birbirini yeniyor. Önemli olan yurt dışındaki başarımız. Ülkemizi temsil etmeliyiz. Hedef Avrupa olmalı. Euro 2008 bunun bir örneği. Bunu kulüp takımlarında da yaparsak ne mutlu bize diye düşünüyorum''dedi.

-"TEKLİFLER TABİİ Kİ VAR"-

Kendisine transfer teklifleri geldiğini doğrulayan Arda, önemli olanın kulübün vereceği karar olduğunu anlatarak, şunları söyledi:
"Bana yapılan transfer teklifleri tabii ki var ama öncelikle kulübün buna izin vermesi lazım. Galatasaray böyle bir şey düşünmediğini açıkladı. Ben zaten hiç bu işlerle ilgilenmiyorum ve işimi yapmaya çalışıyorum. Ama tabii ki tekliflerin olması veya yurt dışından istenilmek güzel bir şey. Galatasaray'la sözleşmem bittiği zaman Türkiye'den bir kulüpte oynamam çok zor bir ihtimal. İmkansız denilebilir. Yine de hayatta büyük konuşmamak lazım. Yurt dışına gitmediğim sürece ve Galatasaray beni kovmadığı sürece ayrılmak istemiyorum. Galatasaray'dan başka bir takımın formasını giymek istemem. Ben 10 yaşımdan beri buradayım. (Galatasaraylıyım) diyen birçok insandan daha iyi Galatasaraylı olduğumu düşünüyorum."

Avrupa Şampiyonası'nda elde edilen başarıya da değinen Arda, Euro 2008'in Türk halkı için çok güzel geçtiğini belirtti ve ''Ülkemizin böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Bunu başarabildiğimiz için, halkımıza bu mutluluğu yaşatabildiğimiz için çok mutluyuz. Bunun gururunu yaşıyoruz'' diye konuştu.

haberturk



Bu haber 677 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,917 µs