En Sıcak Konular

Hafta sonu hava nasıl olacak?

18 Temmuz 2008 19:00 tsi
Yağmur sonrası İstanbul'da sıcaklık yeniden artmaya başladı. Peki hafta sonu nasıl olacak? İşte bölge bölge hava durumu...

Yurt genelinde hafta sonu çok sıcak geçecek. İstanbul’da hava hafta sonu ve gelecek hafta güneşli olacak, sıcaklık yeniden 30 dereceyi geçecek.

Ankara’da dünkü serinlemenin ardından bugün sıcaklık 35 dereceye doğru çıkacak. İzmir’de bugün rüzgar hızını azaltırken, sıcaklık ise artacağından yine çok bunaltıcı günler yaşanacak. Bursa hızla ısınıyor, Adana’da aşırı bunaltıcı ve çok sıcak hava etkisini sürdürüyor.
Bugün;

- İstanbul 29
- Ankara 31
- İzmir 33
- Bursa 30
- Adana 34 derece.

İŞTE BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

- Marmara Bölgesi’nde önümüzdeki günler güneşli geçecek, rüzgar zayıflıyor. Sıcaklık bugün 2-3 derece artarken hafta sonu 36 dereceye kadar çıkacak. Edirne 32, Çanakkale 31, Kocaeli 29 derece.
- İç Anadolu’da dün biraz serinleme oldu ama sıcaklık yükselmeye başlıyor, hafta sonu yine gölgede 33 ila 36 derece arasında sıcaklıklar görülecek. Rüzgarlar hafif esecek. Konya 30, Eskişehir 29, Sivas 28 derece olacak.

- Ege Denizi’nde bugün rüzgar hızını azalttı ve daha az serinlik veriyor, hissedilen sıcaklık kıyılarda 36 ila 38 derece civarında, hafta sonu biraz daha yükselme bekleniyor. Gölgede Denizli 35, Muğla 36, Kütahya 28 derece.

- Akdeniz Bölgesi’nde Mersin-Adana arasında nem oranı Antalya’ya göre daha yüksek, sıcaklıkda fazla bir değişiklik yok. Gölgede dahi hissedilen sıcaklık 40 derecenin üzerinde, o nedene güneşe fazla çıkılmamalı. Bugün Antalya 38 derece.

- Güneydoğu Anadolu’da sıcaklığın bir kademe daha artması ile sıcaklıklar 38 ila 44 derece arasında seyrediyor. Diyarbakır 42 derece.
- Doğu Anadolu’da yüksek sıcaklıklar var, hafta sonu sıcaklık Elazığ civarında 38 dereceye kadar çıkacak. Van bölgenin en nemli yeri olduğundan sıcaklık 27 derece olmasına rağmen hissedilen sıcaklık 35 dereceyi buluyor. Bugün Kars’da yağmur bekleniyor, Erzurum 26, Malatya 34, Van 27 derece olacak.

- Karadeniz’de yağmur bugün sadece Trabzon, Rize ve Artvin arasında görülecek, Artvin’de daha şiddetli yağabilir. Cumartesi günü bölgede sıcaklık bugüne göre 4-5 derece daha yüksek olacak, hafta sonu açık geçecek. Trabzon 25, Samsun 26, Bolu 28 derece.

internethaber



Bu haber 609 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,953 µs