En Sıcak Konular

Şehit ailelerinden ''Ergenekon'' ismine kınama!

15 Temmuz 2008 19:53 tsi
TÜRKİYE Harp Malulü Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Eskişehir Şube Başkanı İmdat Özkan, “Türklüğümüzün kaynağı, gururumuz olan Ergenekon isminin bazı kesimlerce terörle özleşleştirme gayretlerini kınıyoruz” dedi.

Şube Başkanı İmdat Özkan, düzenlediği basın toplantısında Eskişehirli şehit aileleri ve gazileri olarak, gündemi işgal eden soruşturmanın adının ‘Ergenekon’ olarak anılmasından rahatsızlık duyduklarını söyledi. Özkan, “Türklüğümüzün kaynağı, gururumuz olan Ergenekon isminin bazı kesimlerce terörle özleşleştirme gayretlerini kınıyoruz” dedi.

Bazı kesimlerin Türk Silahlı Kuvvetleri'ni sanki milletin karşı tarafıymış gibi göstermeye çalıştığını savunan Özkan şunları söyledi:

“Geçmişte oluğu gibi bugün de yüce ordumuz görev başındaki siyasi iktidar ne görüşte olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği ile iligili kaygılarını ve düşüncelerini en üst düzeyden belirtmiştir ve gelecekle ilgili planlarını da görev başındaki hükümetlerle değerlendirmektedirler. Milletin evlatlarını emanet ettıği ordumuza bu dönemde daha çok sahip çıkması gerektiğini düşünüyoruz. Her karışı şehit kanlarıyla sulanan vatanımzda ikinci bir binilecek bir geminin olmadığı gibi yapımıza uygun başkaca bir rejimin de düşünülemeyeceğini silahlı kuvvetlerimizin taraf veya karşı taraf göstererek siyaset yapmanın kimseye yarar sağlamayacağını herkesin bu konuda daha dikkatli ve duyarlı olmasını ülkemizin iç ve dış düşmanlarına fırsat verilmememsini bu konuda Türk milletinin hassasiyet göstermesini isitiyoruz.”

hurriyet



Bu haber 679 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,436 µs