En Sıcak Konular

"Kozmik" davetiyede ilginç şifreler

15 Temmuz 2008 18:11 tsi
İsmi Ergenekon'la anılan isimler peşi sıra evleniyor. Bu evliliklerle ilgili ortaya atılan bir iddia dudak uçuklatacak cinsten. Güler Kömürcü ile Ergenekon tutuklusu Zekeriya Öztürk'ün evlilik davetiyesi de iddiaya farklı bir boyut kazandırıyor. İşte ko

Güler Kömürcü’nün emekli yüzbaşı Zekeriya Öztürk’le evliliğinin ardından, operasyon kapsamında tutuklanan Behiç Gürcihan’ın da, göz altına alınırken yanında bulunan Sibel Yüksek’le evlendiği ileri sürüldü.

Akşam gazetesi yazarı Güler Kömürcü Ergenekon tutuklusu Zekeriya Öztürk’le evlenmensinin ardından Akşam gazetesindeki işine son verildi. Eski Başbakanlık muhabiri olan Sibel Yüksek ise halen Behiç Gürcihan’a ait olan acikistihbarat adlı internet sitesinde köşe yazıyor.

Peki Ergenekon da peş peşe gelen nikahlar neye işaret ediyor?

Ergekenekoncuların Tarikatı AGARTA da bu konuda geçen bir durum mu var. Yoksa tutuklu zanlılar dışarıyla teması rahat kurmak için mu bu yola başvuruyor. Bir diğer iddia ise akraba olan kişilerin birbirleri hakkında tanıklık yapamıyacakları durumu. Tanıklık etme, Hukuk Usulü Muhakemeleri Kanunu’nun 245 ve devamı maddelerine dayandırılıyor.

Yakın akrabalık nedeniyle tanığın tanıklıktan çekilme halleri de 245. maddenin 1-2 ve 3. fıkraları ile müteakip 246. madde 1 ve 2. fıkralarında düzenleniyor. Bu nedenle mahkemeler bir hususta tanık dinleyecekleri zaman, dinlenecek tanığın davanın her iki tarafı ile de bu kapsamda bir yakınlığı olup olmadığını soruyor. Eğer olumlu cevap alırsa tanığa tanıklıktan çekinme hakkı olduğunu hatırlatılıyor. Eğer tanık bu hakkını kullanmak istemiyorsa ifadesini alıyor. Eğer tanıklık yapmak istiyorsa bu kişiler 247/4. madde uyarınca yeminsiz dinleniyor.

ZEKERİYA ÖZTÜRK İLE GÜLER KÖMÜRCÜ’NÜN EVLİLİK DAVETİYESİ

 

Ezel zamanlarının birlikteliğine ant içilen Ruhların zamanından ruhlar dünyasının sonsuzluğuna kadar…Kozmos, Evren, Kainat ve Tanrı’nın izniyle…”

samanyoluhaber



Bu haber 1,399 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,258 µs