En Sıcak Konular

Erdoğan konuşuyor

15 Temmuz 2008 11:49 tsi
Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar...

- Ak Parti özellikle grup toplantılarında sadece ama sadece Türkiye’nin ihtiyaçlarını, bunların nasıl giderileceğinin konuşulduğu paylaşıldığı bir zemindir.

- AK Parti’nin gündemi milletimizin gerçek gündemidir. Çıkarlarımızı gerçekleştirmek için yaptığımız çalışmalar var. Türkiye’nin saygınlığını arttırmak için gece gündüz çalışan, ülkesine hizmete kendini adamış bir kadro var. Özellikle bu kadronun milletimizle kader birliği var.

- Bunu bozmak isteyenler, düştükleri büyük meşruiyet krizini gözden geçirmeli. Yanlış üstüne yanlış yapanlar aralarındaki mesafeyi hergün daha fazla açtıklarının farkında değiller.

- Ak olana kara deme siyaseti tutmamıştır. Bizim bütün eylemlerimiz, icraatımız her an milletimizin şaşmaz terazisinde tartılıyor. Her fırsatta ülkemizin hukukunu savunmaya çalıştıkça, gerilimi arttırma çabaları boşa çıkıyor.”

- Defalarca sahnelenen kirli oyunlar bir kez daha yapıldı. İstanbul'da hain bir terör eylemi yapıldı. 3 polisimizin şehadetiyle yüreklerimiz yandı. O karanlık eller karanlık senaryoları içinde boğulurlar. Milletimizin başı sağolsun diyorum. Biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece bu tür terörist eylemler akamete uğramaya mahkum olacaktır.

- Başta siyaset kurumu olmak üzere tüm kurumlarımızın duyarlı çalışması ile oynanan oyunlar bertaraf edilecektir. Birlik ve beraberliğimizi korudukça, milletimiz emniyet içinde sonsuza kadar yaşayacaktır.

- Türkiye demokrasiden ve evrensel insan haklarından geriye doğru tek bir adım atmayacaktır. Türkiye'yi küçük düşürmek için hesap yapanlar, kaos fotoğrafı verenler bilsinler ki hüsran içirdedirler.

- AK Partiyi uluslararası güçlerle iş birliği içinde gösterme gayreti içinde olanlar sadece bir hesap kampanyasının figüranlarıdır. 5 buçuk yıl önce gündemi belirlenen bir Türkiye vardı, bugün ise gündem belireyen bir Türkiye var. Aş, ekmek bu kadar büyüdü.



Bu haber 522 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,667 µs