En Sıcak Konular

Pazar tezgahından Fenerbahçe'ye

11 Temmuz 2008 17:33 tsi
Yaptığı flaş transferlere dünyaya adını duyuran Fenerbahçe, bir yandan da Türkiye'deki genç yeteneklerini sesiz sedasız renklerine bağlıyor.

Pazar tezgahından Fenerbahçe'ye

Sarı-lacivertli kulüp son olarak, Aydın Belediyespor'un 14 yaşındaki yetenekli futbolcusu Kerem Çağatay'ı renklerine bağladı.

Aydın'ın Germencik İlçesinde oturan, geçimlerini market işletmeceiliği ve pazarcılık yaparak kazanan Mustafa ve Sevim Çağatay'ın 14 yaşındaki çocukları Kerem Çağatay, Fenerbahçe altyapısına transfer olmanın sevincini yaşıyor.

Amcası İsmail Çağatay'ın desteğiyle futbola başlayan ve kısa sürede dikkat çeken Kerem Çağatay, Germencik 100. Yıl Spor Kulübü'nde başladığı spor yaşantısında kısa sürede kendisini göstererek Aydın Süper Amatör Küme takımlarından Aydın Belediyespor'a transfer oldu.

ARDA TURAN'I ÖRNEK ALIYOR

Kerem Çağatay, yaptığı açıklamada, Türkiye'de örnek aldığı futbolcunun Arda Turan olduğunu, onun gibi bir futbolcu olmak istediğini söyledi.

Herkese nasip olmayan büyük bir kulübe gittiğini ve bunu en iyi şekilde değerlendirip iyi bir yerlere gelmek istediğini anlatan Kerem Çağatay, pazarcılık yapan ailesine ve akrabalarıma yararlı olmayı arzuladığını ifade etti.

Kerem, “Ailemle boş günlerimde beraber oluyorum. Onlara markette olsun, pazarda olsun yardım ediyorum. İşimizle gurur duyuyorum. Şimdi aileme gurur yaşatmak istiyorum” dedi.

Baba Mustafa Çağatay da oğlu ile gurur duyduğunu söyledi. İlçeden Fenerbahçe'ye bir futbolcu kazandırmanın haklı gururunu yaşadığını belirten Mustafa Çağatay, “Bizim için onur verici. Allah herkese böyle bir hayırlı evlat nasip etsin” diye konuştu.

100. Yıl Spor Kulübü başkanlığı ve yöneticiliğini yapan İsmail Çağatay ise Kerem'in 4-5 yıl 100. Yıl Spor Kulübü'nde futbol oynadığını geçen yıl Aydın Belediyespor'a transfer olduğunu anımsattı.

Kısa sürede kendisini vitrine çıkaran Kerem'in uzun zamandır izlendiğini ve sezon sonundan Fenerbahçe'den teklif geldiğini belirten İsmail Çağatay, “Bizi İstanbul'a çağırdılar. 'Kerem'i bir hafta kampa almak istiyoruz. Gerçi yetenekli olduğunu biliyoruz ama burada da görmek istiyoruz' dediler. Gittik, bir hafta değil üçüncü günde beğendiler. Hemen işlemler yapıldı ve Kerem resmen Fenerbahçe'ye transfer oldu. Herhangi bir para anlaşması yok. Kerem'in tüm okul masraflarını Fenerbahçe üstlendi. Hem okutacaklar, hem de iyi bir futbolcu olması için yetiştirecekler” dedi.

star



Bu haber 1,388 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,600 µs