En Sıcak Konular

''Her Gün Birini Dövelim!''

11 Temmuz 2008 16:36 tsi
İbrahim Toraman'la İbrahim Üzülmez arasındaki kavga hakkında şok yorumlar yapan Engin, "İddia ediyorum bu iki ismi dünyada kimse barıştıramaz" dedi!

Sinan Engin bombaladı! İbrahim Toraman'la İbrahim Üzülmez arasındaki kavga hakkında şok yorumlar yapan Engin, "İddia ediyorum bu iki ismi dünyada kimse barıştıramaz" dedi! Engin basında çıkan haberlere de ateş püskürürken, "kırgınım" dediği ikilinin af edilme durumunu da değerlendirdi!

Lig TV'de Futbol Gündemi programına canlı bağlanan Sinan Engin bomba açıklamalar yaptı. İşte Ajansspor.com'un derlediği açıklamalar;
“Bu iki arkadaşımızın kavga içeriğini kimse bilmiyor. Biz de bazı şeyleri söylemiyoruz. Birinci kaptan ile ikinci kaptan birbirileri ile kavga ediyorsa ki ben bu kavganın şiddetini anlatmıyorum, yönetimin ne yapması gerekiyordu?”

“Biz bu arkadaşlarımızı yolluyoruz, nasıl bir yol izlememiz lazımdı. Bizim gücümüz onlara yeterse biz de onları mı dövelim. Beşiktaş kulübü bir karar vermiş, buna neden olan bir şeyler var ama içimizdeki konuları da çok anlatmak istemiyoruz.” “Örneğin Şansal ağabeyin iki editörü kavga etsin ve 15 kişi ayıramasın o zaman ne olur acaba? Hocanın koyduğu kural terlik kuralı. İbrahim Üzülmez kaptan olarak uyarmak yerine İbrahim Toraman’a yumruk atmak zorunda mıydı? Sonra da kavga patlak veriyor ve Sinan ağabey ben her türlü cezaya razıyım diyorsun.”

“Bobo da kural çiğnedi, onu da mı döveceksiniz? Her kuralı çiğneyene yumruk atmak mı lazım? Yani ne yapalım. Bunlar barışmaya da yanaşmadı. Kavgayı yatıştıramadılar diyorlar, ben her türlü cezaya razıyım, barışmam diyen adama ne yapabilirsiniz?”

“Medyada Beşiktaş’a çok rahat eleştiri geliyor. Her gün ağzımızdan bir şeyler yazılıyor. Bununla nasıl baş edeceğiz. Manşeti ayırdık ne olur bir şeyler söyle diyorlar. Söylemem diyorum, ama yazıyorlar, bunu nasıl yapacağız?”

“Ben bu kavgayı yatıştıracaktım ama bu hale geldi. Peki bu olaya ceza vermezsek bu kulübü nasıl yöneteceğiz? Ne yapacağımızı söylesinler o zaman!”

“Yok kavga olmuş da ben tekme yemişim de, neler yazılıyor neler.. Bu işin tatlıya bağlanması mümkün mü? “

“İbrahim Üzülmez 35 yaşında adam ve takımın kaptanı. Hocanın kuralı bu diyorsun adama yumruk atıyorsun. Öyleyse bizim de her gün birini dövmemiz lazım. Kurala uymayan adamı dövmek mi gerekiyor? Kampa katılan 3 – 4 yeni oyuncuyla fıstık gibi bir takım oluşturduk. Bu yeni yabancı futbolcular biz nereye geldik demezler mi? Bu kabul edilebilir mi?”

“Sahada kavga edilir, neden pas vermedin diye! Bu bir derece kabul edilebilir. Ama bu kadar sudan bir sebeple kavga mı edilir? İkisine de kırgınım. Büyük konuşuyorum, ben bu iki insanı barıştıramıyorsam bunları kimse barıştıramaz! Ben her şeyi söyledim. Birbirlerini öldüresiye kavga ettiler. Kulübün kuralları var. Elimizde sopayla dolaşıp, her kavga edeni sopayla mı önleyelim. Beni de gazeteciler eleştiriyor, her şeyi yazıyorlar. Ben de onları mı döveyim? Saldırıp yumruk mu atayım idmana geldiklerinde.”

“Yönetim sonuçta kararını vermiştir. İbrahim Üzülmez’in zaten gönderilip, Toraman’ın kalacağı şeklindeki iddialar doğru değildir. Lütfen taraftarlarımız bizim ağzımızdan çıkmayan şeylere inanmasınlar.”

“Türk insanı olarak bizler duygusalız.. İkisine de ihtiyacımız var. Ama bu kulübün de gelenekleri var, nasıl davranmaları gerektiğini bilmeleri lazım! Yine de her şeyi zamana bırakmak gerek. Ben affederim desem bile yapamam, çünkü bu kararı yönetim kurulu vermiştir. Benden Onlara nasihat; sessiz olmaları ve bazı şeyleri medya ile paylaşmamaları. Onları için hayırlı olan, sessiz kalmalarıdır.”

“Ben onlara gidin İstanbul’da idman yapın dedim. Bu bir sinyaldi ama İbrahim Üzülmez gitti ve idman sonrası teknik direktörünü eleştirdi. Ben ikisine de kırgınım.”

aktifhaber.com



Bu haber 699 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,641 µs