En Sıcak Konular

"Evet köleyim"

11 Temmuz 2008 12:10 tsi
Blatter sözleşmelerin futbolcuları modern zamanların kölesi yaptığını ifade etti ve Ronaldo'yu örnek gösterdi. Ronaldo da başkanı haklı buldu.

Cristiano Ronaldo, FIFA Başkanı Sepp Blatter'in herkesi şaşırtan bir şekilde kendisini "modern köle" şeklinde tarif etmesine hak verdi.

Blatter'in yaptığı ve Ronaldo'nun Real Madrid'e gitmesine izin verilmeli şeklindeki açıklamalara cevap niteliğinde açıklamalar yapan Ronaldo, "FIFA Başkanı Blatter ile tamamen aynı fikirdeyim ama bundan daha fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

Avrupa basınına göre, La Liga devi Real Madrid, İngiliz devi Manchester United'a 68 milyon poundluk bir teklife hazırlanıyor ve Ronaldo'ya da haftalık 150 bin pound önerecek.

Geçen sezon ManU formasıyla 42 gol kaydeden ve Premier Lig'in yanı sıra Şampiyonlar Ligi'ni de kazanan Ronaldo'nun çocukluğundan veri Madrid hayranı olduğu bilinirken Portekizli yıldız da daha önce yaptığı açıklamada beyaz formanın kendisine çok yakışacağına inandığını ifade etmişti.

Bileğinden geçirdiği operasyonun ardından şu anda dinlenen Ronaldo açıklamasının devamında, "Real Madrid ile bir anlaşma yapılmadı. Hala gelecek sezon nerede oynayacağımı bilmiyorum" dedi. Portekizli yıldız 10-12 hafta arasında sahalardan uzak kalacağını da ifade etti.

Ronaldo'nun FIFA Başkanı Blatter'e hak verdiği ifade eden açıklamalarının ardından Avrupa basını "-Ronaldo: 'Evet köleyim'-" şeklindeki başlıklarla Portekizli yıldızlı manşetlere taşıdı.

haberturk.com



Bu haber 558 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,550 µs