En Sıcak Konular

Teröristin annesi: Oğlum kandırıldı

10 Temmuz 2008 16:30 tsi
Oğlunun Erkan Kargı tarafından kandırıldığını savunan Bülen Çınar'ın annesi Saniye Çınar, "Oğlum kandırıldı" diyerek baygınlık geçirdi.

ABD Başkonsolosluğu önünde görev yapan 3 polisi şehit eden ve çatışmada ölü ele geçirilen töreristlerin aynı mahallede oturdukları ortaya çıktı.

Küçükçekmece'ye bağlı Şahintepesi mahallesinde aileleriyle birlikte yaşayan iki teröristin yaklaşık bir aydır sürekli birlikte dolaştıkları, gündelik işlerde birlikte çalıştıkları anlaşıldı. Teröristlerden Bitlisli Erkan Kargı'nın hareketleriyle dikkat çektiğini söyleyen mahalle sakinlerinden biri, "Sürekli şalvarla dolaşırdı, sakallıydı" dedi

Dün gece Erkan Kargı'nın evini basan polis yakınlarını ifade almak üzere gözaltına aldı. Kargı'nın evinin bulunduğu sokağın bugün sakin olduğu görüldü. Kargı'nın evin önünde bulunan ağabeyi, olayla ilgili bilgisi olmadığını söyleyip gazetecilerden kaçtı.

Töröristlerden Bülent Çınar'ın ailesi ise terörist saldırıya tepki gösterdi. Çocuğunun kandırıldığını söyleyen anne Saniye Çınar baygınlık geçirdi. Tek göz gecekonduda yaşayan Çınar ailesi, Bitlisli Erkan Kargı'yı suçladı. Bülent Çınar'ın dayıları, Celal ve Cemal Öz yiğenlerinin kandırıldığını böyle bir saldırıyı gerçekleştirecek bir insan olmadığını söyledi. Dayı Cemal Öz, ablasına sarılarak uzun süre gözyaşı döktü, "Memleketi bırakıp geldik buralara ekmek parası kazanmak için" diye feryat etti. Dayı Cemal Öz bir süre sonra baygınlık geçirdi.

`TAVUK BESLİYORDU, İNSAN ÖLDÜRMEZ'
Yeğeninin Erkan Kargı ile bir aydır tanıştığını ve bu süre içinde namaz kılmaya başladığını söyleyen dayı Cemal Öz, "Ona bazı kitaplar da veriyordu" diye konuştu. Bülent Çınar'ın yeni askerden geldiğini ve sabah işe gidiyorum diye evden çıktığını söyleyen yakınlarından biri de evinin önündeki kümesi göstererek, "O burada tavuk besliyordu, insan öldüremezdi" deyi konuştu.

 
Vatan



Bu haber 478 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,418 µs