4. saldırgan için hemşire mi kaçırdılar? | " /> 4. saldırgan için hemşire mi kaçırdılar? | "/>

En Sıcak Konular

4. saldırgan için hemşire mi kaçırdılar?

10 Temmuz 2008 15:39 tsi
4. saldırgan için hemşire mi kaçırdılar? Özel bir hastanede görevli hemşire Müzeyyen Geçkin kaçırıldığını iddia etti. Geçkin'in anlattıklarıysa hem çok ilginç hem de tüyler ürpertici!..

Özel bir hastanede görevli hemşire Müzeyyen Geçkin (22) otomobilyle geldiği annesinin evinin yakınlarında kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldığını, gözlerini bağlayan bu kişilerin lüks bir evde omzundan ve bacağından yaralı bir kişiyi tedavi ettirdikten sonra yeniden gözlerini bağlayıp kendini sokağa bıraktıklarını iddia etti.

Milliyet'in haberine göre hemşire başına gelenleri polisi şöyle anlattı; Olay saat 20.00 sıralarında Mecidiyeköy Gülbağ Mahallesi'nde gerçekleşti. Okmeydanı Memorial Hastanesinde hemşire olarak görev yapan Müzeyyen Geçgin (22) annesinin Mecidiyeköy'deki evinin önüne geldiği sırada otomobilini park ederken kimliği belirsiz kişilerce tehdit edilerek kaçırıldı.

GÖZLERİNİ BAĞLADILAR

Araç Mecidiyeköy'den Anadolu Yakası istikametine giderken Boğaz Köprüsünü geçtikten sonra genç kadının gözleri bağlandı ve kaçırıldığı araçtan indirilerek bir başka araca bindirildi. Yaklaşık 3 dakikalık yolculuğun ardından genç kızın bulunduğu araç bir evin garajına park etti. Ardından şüpheliler, genç kadının gözlerini açarak lüks bir eve getirdi. Kapıda 3 kadının karşıladığı Geçgin, içeriye alınarak omuzundan ve baldırından yaralanmış bir kişinin yanına götürüldü. Tehdit ederek yaralının tedavisini yapmasını isteyen kişiler, tedavi bittikten sonra Geçgin'i yine gözlerini bağlayarak kendi otomobilinin bulunduğu yere getirdiler.

DARP ETTİKTEN SONRA TERK ETTİLER

Kendi aracına bindirilen kadın daha sonra Beykoz Kavacık Boğaziçi Caddesi üzerindeki bir yere bırakıldı. Bu sırada şüphelilerden biri genç kadının burnuna yumruk atarak darp etti ve şırıngayla kolundan ilaç enjekte etti..

155'TEN YARDIM İSTEDİ

Genç kadın saat 00.00 sıralarında yanında bulunan cep telefonuyla 155'i arayarak polisten yardım istedi. Polis olay yerine geldiğinde 34 ZY 5617 plakalı aracın yanında yarı baygın şekilde yatan bir kadın buldu. Olay yerine gelen ambulansla Geçgin Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan tedavinin ardından Geçgin ifadesi alınmak üzere Beykoz Kavacık Polis Merkezi'ne götürüldü.

KONSOLOSLUK SALDIRISININ FİRARİSİ Mİ?

Genç kadının iddiaları İstanbul polisini de alarma geçirdi. Konsolosluk saldırısının firari şüphelisini arayan polis genç hemşirenin ifadesini aldı. Terörle mücadele şubesi ekipleri de kadını sorguladı. Ancak anlattıkları olayın üzerindeki esrar perdesini aralamaya yetmedi. Müzeyyen Geçkin serbest bırakıldı. Polisin olayla ilgili olarak başlattığı geniş çaplı soruşturma sürüyor.

star



Bu haber 808 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,972 µs