En Sıcak Konular

Milliyet'teki çıplaklık okuyucu çileden çıkardı

7 Temmuz 2008 12:48 tsi
İnternetteki haber sitelerinde yer alan erotik içerikli haberler, okuyucusunu da çileden çıkardı. İşte bir okurun feryadı;

Gazetelerin, internetteki cinsel içerikli haberleri okuyucuyusunu da rahatsız etti. Milliyet'in okur köşesine gönderilen bir yorum, bu gerçeği tüm yönleriyle ortaya koyuyor. İşte Milliyet okurunun, gazetenin web sitesindeki cinsel içerikle ilgili feryadı!

Milliyet gazetesinin, okur köşesinde oldukça dikkat çeken bir başlıkla, bir okur; gazetenin internet sitesinde yer alan cinsel içerikli haberlerden şikayet ediyor.

Hacettepe Üniversitesi Elektrik-Elektronik öğrencisi Özgür Demiray'ın gönderdiği bu şikayet e-mailinde anlatılanlar ise bugüne kadar defelarca söz ettiğimiz "tık rezaletiyle" ilgili.

Daha fazla okunma telaşıyla konulan erotik içerikli haberlerin, cinsel bir sömürü olduğunu söyleyen okur, bu tür haberlerin temelinde ise kadını cinsel bir obje olarak görülmesinden, yani Milliyet'in kadını cinsel bir obje olarak görerek, istismar etmesinden kaynaklandığını belirtiyor.

Demiray'ın bu rezaletin önüne geçilmesi için Milliyet'e bir de önerisi var!Gazetenin üst tepe yönetimi, yazarlarla bir araya gelip internet sitesini mutlaka gözden geçirmeli.

Genç okurun anlatmak istediği şey daha açık ifadeyle, "Refik Halid, Bedii Faik, İsmail Hami, Peyami Safa ve Reşat Ekrem'in gazetesi Milliyet, aklını başına almalı ve artık internet sayfalarındaki bu tık rezaletine bir an evvel son vermeli." anlamı taşıyor.



Bu haber 792 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,938 µs