En Sıcak Konular

Büyük Başkan uğurlanıyor

7 Temmuz 2008 08:05 tsi
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Hasan Doğan için herkes yasta. Doğan’ın naaşı bugün Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Topkapı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kısa süren başkanlık dönemindeki icraatlarıyla gönüllerde taht kuran Hasan Doğan'ın vefatı spor camiasını üzüntüye boğdu. Henüz 5 aylık başkanken kalp krizi geçiren Hasan Doğan'ın naaşı bugün defnedilecek. Futbol Federasyonu'nun Levent'teki binası önünde 10:30'da düzenlenecek törenin ardından cenaze Fatih Camii'ne götürülecek. Burada öğlen namazının ardından cenaze namazı kılınacak. Hasan Doğan'ın naaşı Topkapı Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Hasan Doğan'ın oturduğu Bahçelievler'deki Ömür Sitesi dün de ziyaretçi akınına uğradı.

GÜL VE ERDOĞAN’DAN BAŞSAĞLIĞI

Site sakinlerinin, Avrupa Şampiyonası dönüşünde Milli Takım'ın elde ettiği başarı nedeniyle yaptırdığı ve üzerinde Hasan Doğan'ın resminin de bulunduğu "Türkiye'nin gururu büyük başkan evine hoş geldin" yazılı pankart, yeniden sitenin girişine asıldı. Kulüpler ve iş dünyası da Hasan Doğan'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajları yayınladılar. Federasyon bayrağı yarıya indirildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Doğan’ın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu belirterek, “Büyük bir kayıp. Objektif ve tarafsızdı. Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da yakın dostu olan Doğan’ın evini ziyaret edip başsağlığı diledi.
 
bugün



Bu haber 414 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,773 µs