En Sıcak Konular

Hakem camiasını sarsan iddialar

6 Temmuz 2008 21:13 tsi
İzmit'te kadın ve erkek futbol hakeminin soyunma odasına birlikte girip bir süre kaldıkları iddiası ortalığı karıştırdı.

Tutanak tutuldu, ortaya ilginç bir rapor çıktı.    İzmit'te kadın ve erkek futbol hakeminin soyunma odasına birlikte girip bir süre kaldıkları iddiası ortalığı karıştırdı. Antrenman sahasındaki görevlilerin, ‘Aynı konteynerde soyundular. Aynı soyunma odasına girip birlikte kullandılar’ raporu üzerine İl Hakem Kurulu soruşturma başlattı.

 Milliyet'in haberine göre, olay, İzmit'teki hakemlerin antrenman yaptıkları Sefa Sirmen Bulvarı üzerindeki atletizm pistinde meydana geldi. Kadın hakem 27 yaşındaki E.G. iye erkek hakem 25 yaşındaki E.D. piste diğer hakem arkadaşlarıyla birlikte antrenmana geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün pist sorumlusu memur, onlara da soyunmaları için konteynerlerin anahtarlarını verdi. Ancak evinden eşofmanlarıyla gelen E.G., kadın hakemlerin soyunduğu konteynere girmedi, erkek hakem E.D.'nin soyunduğu konteynere girdi.

 Aynı konteynerde, daha önceden birbirlerini tanıyan E.D. ve E.G.'den başka üçüncü bir hakemin de bulunduğu ve kapının açık olduğu ileri sürüldü.

 İLGİNÇ RAPOR

 Atletizm pistindeki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün görevlisi ise hakemler E.G. ve E.D.'nin aynı konteynerde kalmasına ilişkin tutanak düzenledi. Görevli tutanağa, “Ayrı ayrı soyunma odası anahtarı verdiğim halde aynı odaya girdiler. Uzunca bir süre içerde kaldılar. Belli aralıklarla dışarı çıktılar” diye yazdı.Görevlinin bu tutanağı üzerine İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Say soruşturma başlattı. Olayın kentte duyulması, hakem ve spor camiasında geniş yankı uyandırdı.

 “GENÇ VE BAŞARILI HAKEMLER”

 İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Say, kendilerine böyle bir iddia iletildiğini ve araştırma yaptırdıklarını söyledi.
Konuya açıklık kazandırmak için herkesle konuştuklarını belirten Yusuf Say, “Orada birçok hakem de varmış. İçeri çok kısa süreli girilmiş ama yanlarında üçüncü bir hakem de varmış. Hakem camiasında maalesef gruplaşmalar var. Küslükler de var. Yakında seçimler de yapılacak. Bu nedenle bir karalama yapılmak istenmiş olabilir. İkisi de genç ve başarılı hakemlerimiz. Her ikisi de bekar olmasına rağmen bu tür iddialar insanı incitir” dedi.

haber7.com



Bu haber 624 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,003 µs