En Sıcak Konular

'Bence Ergenekon diye bir şey yok'

6 Temmuz 2008 19:28 tsi
Balbay'la bir araya gelen Art TV'den program arkadaşı Emin Çölaşan, "İnsanlara manevi işkence yapılıyor. Ergenekon diye bir örgüt yok" dedi.

''Söyleyecek çok şey var''

Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay, Art kanalındaki canlı yayınından önce, "Söyleyecek hakikaten çok şey var." dedi. Balbay'ı kapıda karşılayan program arkadaşı Emin Çölaşan ise, "İnsanlara manevi işkence yapılıyor. Ergenekon diye bir örgüt yok." dedi.

Programa katıldı

Ergenekon terör örgütüyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle Ankara'da gözaltına alınan ve İstanbul'da sorgusundan sonra mahkeme tarafından serbest bırakılan Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay, Art televizyonunda Emin Çölaşan'la her pazar yayınlanan 'Ankara Rüzgarı' adlı programa katıldı. Televizyon kanalına gelişinde canlı yayında çiçeklerle karşılanan Balbay, çok iyi olduğunu söyledi. Babasının kucağında Balbay'ı görmeye gelen küçük bir çocuğun 'arkanızda ben varım' şeklindeki sözleri üzerine Balbay, "Arkamda senin gibiler olmasa ben zaten kendimde bu gücü hissedemezdim." dedi. Balbay, programa geç kaldığını belirterek soruları cevaplamadı.

''Bence Ergenekon diye bir şey yok''

Balbay'ın program arkadaşı Çölaşan ise, Balbay'ın serbest bırakılmasının güzel bir olay olduğunu, bir haksızlığın giderildiğini söyledi. İnsanlara manevi işkence yapıldığını iddia eden Çölaşan, "Mustafa'nın terör örgütüyle bağlantısı olacak, olacak şey değil. Bu mümkün olmayan bir olay. Bundan sonraki süreç adaletin vereceği karara kaldı. Burada çok büyük haksızlık yapıldığına inanıyorum. İnsanlara manevi işkence yapılıyor. Bazı insanların cezaevinden cesetleri çıkartılıyor. İnsanlık ötesi bir olaydır. Çok acı olaylar yaşıyoruz, yaşayacağız da. Bu işi tek elden tek düğmeye basarak medyaya sunanlar yanlış yapıyor. Bence Ergenekon diye bir terör örgütü yok." dedi.
 
habervaktim.com



Bu haber 713 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,501 µs