En Sıcak Konular

'Dede' imzayı attı

5 Temmuz 2008 11:53 tsi
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda resmi imzayı attı.

İmza töreninde konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'de önemli bir gün. Sayın Aragones ve ekibiyle zaten bir anlaşma yapılmıştı. Fenerbahçe herzaman tarihinde önemli hocalarla çalışmıştır. Kulübümüz artık her anlamda büyümeye başlamıştır. Sportif anlamnda daha iyi başarılar için yeni bir yapılanmaya gittik ve Aragones'i takımın başına getirdik. takımızı klendisine 2 yıl emanet ediyoruz. İnşallah bu birliktelik daha uzun sürer. Kendisini Avrupa Şampiyonluğu için kutluyorum. Bu başarının fenerbahçe'de devam etmesini diliyoruz. Başkanlık dönemimde çalışacağım benim düşüncelerini yapabilecek bir hoca. Kolay da olmadı. Ben kendisine ve ekibine 'hoşgeldiniz' diyorum. İnşallah 2 yıl sonra sözleşme uzatmak için yeniden burada oluruz. Tatlı günlerin başladığını buradan ifade etmek istşiyorum" dedi.

Başkan Yıldırım'ın ardından açıklama yapan Luis Aragones, "Bugün burada Fenerbahçe'de olmaktan gerçekten çok mutluyum. Bu dakikadan itibaren Fenerbahçeliyim. Anlaşmaya daha önceden yaptık. Ekibimle buraya geldim. Belli hedefler için buraya geldim. Fenerbahçe'nin çok büyük, bir kulüp, çok büyük bir camia olduğunu biliyorum. Bunu son yıllarda bütün dünya, bütün Avrupa biliyor. Buraya tamamen çalışmaya Fenerbahçe'nin başarıları doğultusunda çalışmak için geldi. Aklımla kalbimi birleştirerek Fenerbahçe için buradayım. Çalışmayın dışında hiçbir şeyi düşünmüyorum. 2 yıl boyunca bunu herkes görecek. İlk önce başkanımıza teşekkür  borçluyum benimde çalışmak istediği için. Elele bütün Fenerbahçeliler'in istediği gibi başarılara doğru koşacağız" diye konuştu.

Aziz Yıldırım, basının görüntü alması için Aragones'e boş bir kağıda imza attırdı.

Tecrübeli çalıştırıcı, kariyerinde ilk kez ispanya dışına çıkmasıyla ilgili soruyu, "baktığınız zaman zaten futbol bir risk oyunudur. Bu riskleri almamız lazım. Öncelikle Türk futbolu içinde olmaktan mutluluk duyacağım. Türk futbolu Avrupa'da yükselen bir değer" yanıtını verdi.

ajanslar



Bu haber 498 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,382 µs