En Sıcak Konular

İşte skandal kavganın perde arkası

4 Temmuz 2008 19:50 tsi
Beşiktaş'ı karıştıran kavganın taraflarından İbrahim Üzülmez yaşananlardan dolayı pişman olmadığını söylerken, "Ben görevimi yaptım. aynı olay tekrar yaşansa, aynı şekilde davranırım" dedi.

İbrahim Toraman ile birlikte İstanbul'a gönderilen İbrahim Üzülmez uçağa binmeden kısa süre önce Lig TV muhabiri Atakan Kurt'un sorularını yanıtladı ve yönetimin vereceği her karara saygılı olduğunu da belirtti.

"TERLİKLE İNİLEMEZ"

İbrahim şunları söyledi: "Çok konuşulacak bir konu değil. Kamplarda herkes kurallara uymak zorunda. Hocamız "terlikle inilmeyecek" dedi. Ben de "terlikle inme" dedim. O da bana "ayağımda yara" var, bana neden söylüyorsun dedi". Bende "o zaman gideceksin ve hocandan izin alacaksın" dedim. O da bana cevap verdi ve kavga ettik. Yumruk yumruğa girdik. Durup dururken kimseye saldırmıyoruz. Gene aynısı olsa aynısını yaparım pişman değilim. Sonu nereye giderse gitsin yaparım. Ben bu takımın kaptanıyım ve hocanın dediklerinin aksi olamaz. Bize İstanbul'a gideceğimizi söylediler doğru mu yanlış mı yönetim bilir. Ortada bir kavga var herkesin önünde olmuş olan yönetim me derse saygım var. Benim kimseye karşı bir art niyetim ya da "kaptanım ezeyim" diye birşey olmaz. Ama karşı taraf farklı görüyorsa, kendisini birinci kaptan görüyorsa ben onu bilemem. Benim de kulağıma gelen şeyler var ama bilemem."

"Disiplinin olduğu yerde başarı vardır. Ben bile terlikle inemem kaptanım ama inenemem. Hoca ne derse odur. Ben de hesabını sorarım. Konuşma tarzımız farklı olabilir. Sonuçta takımın kaptanlarısınız. Kızdığım birşey yok. Ben durup dururkren kavga çıkartmadım ki. Disipline uyulması gereklidir. Üzgün değilim. Yaşanılması gereken bir olay yaşandı. "Kal" derlerse kalırım, "git" derlerse giderim. Şimdi kafamı dinleyeceğim sonra bakacağız. Yönetim ne derse razıyım cezasına katlanacağız. Sinan abi de çok üzgündü kızgındı, "İstanbul'a gidiyorsunuz" dedi. Başımız üstüne. Kadro dışındaysak da ne yapalım kalırız. Ama söylüyorum bir daha olsa bir daha kavga ederim."

Engin zehir zemberek
Beşiktaş kaptanların kavgasının şokunu yaşıyor. İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın kampın ilk günü kavga etmesi Siyah beyazlı ekipte sarsıntıya yol açarken menajer Sinan Engin iki ismin de kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

İdman sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Engin, iki ismi dün akşam İstanbul'a göndermek istediklerini ama uçak bulamadıklarını söyledi ve "Her ikisini de bu sabah çok erken saatlerde kamptan gönderdik. Beşiktaş ilkeleri doğrultusunda bizim için her şeyden önemli olan iyi ve örnek insan olmaktır. Futbolculuk bu kriterlerden sonra gelir. Bahsi geçen her iki oyuncuyu da süresiz kadro dışı bıraktık ve kendilerine daha sonra belirleyeceğimiz çok ağır para cezaları vereceğiz. Bu, aldığımız idari bir karardır. İlerleyen günlerde gereken uygulamaları yapacağımızı söylemek isterim" dedi.

ENGİN'İN GARİP İSTEĞİ

Engin, konuşmasında medyaya da yüklendi. Kavga haberini yapan gazetecilerin haber kaynaklarını açıklamamasını isteyen Engin, aksi durumda bu gazetecilerin idmanlara alınmayacağını söyledi. Sinan Engin, bu konuyla ilgili farklı şeyler yazılması durumunda kampın tamamen medyaya kapanacağını söyledi.

TORAMAN ÜZGÜN

Beşiktaş'ın Avusturya'daki kampında takım kaptanı İbrahim Üzülmez ile kavga ettiği için kampı yarıda bırakarak Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen ikinci kaptan İbrahim Toraman'ın oldukça üzgün olduğu gözlendi.

İbrahim Toraman burada basın mensuplarının soruları üzerine, olayla ilgili konuşmak istemediğini belirtti.

Bir gazetecinin, "İbrahim Üzülmez ile yaşanan olayın terlik nedeniyle çıktığı söyleniyor, işin doğrusu nedir?" sorusu üzerine İbrahim Toraman, "İnsanlar her şeyi söylüyor. Şu an bir şey konuşmak istemiyorum" dedi.

"Yaşanan olay nedeniyle üzgün müsünüz?" sorusu üzerine İbrahim Toraman, "Tabii ki üzgünüm, herkes üzgündür" yanıtı verdi.

İbrahim Toraman, bir gazetecinin, "Yaşanan olaylar nedeniyle yönetimin 'İki futbolcu ile yolları ayıracağız' dediği söyleniyor" sözleri üzerine de, "Yönetim ne demişse odur. Benim söyleyeceğim başka bir şey yok şu saatten sonra" dedi.

Beşiktaşlı futbolcu daha sonra özel aracıyla alandan ayrıldı.

star



Bu haber 597 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,187 µs