gizli ekibi ortaya çıktı! | " /> gizli ekibi ortaya çıktı! | "/>

En Sıcak Konular

Eruygur'un gizli ekibi ortaya çıktı!

2 Temmuz 2008 09:37 tsi
Eruygur'un gizli ekibi ortaya çıktı! Org. Şener Eruygur'un Orduevindeki gizli ofisinde çok sayıda kozmik belge ele geçirildi ve Atilla Uğur'la özel bir ekip kurdurttuğu tespit edildi.

Jandarma Genel Komutanı Şener Eruygur'un ofisinde Ergenekon yapılanmasına dair belgeler bulundu.

ADD Genel Başkanı emekli Orgeneral Şener Eruygur'un, Fenerbahçe Orduevi'ndeki gizli ofisinde yapılan aramada, çok sayıda kozmik askeri belge ele geçirildi. Aramada Eruygur'un illegal işler için Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Teknik Daire eski başkanı Atilla Uğur'a özel bir ekip kurdurttuğu tespit edildi.

Ergenekon soruşturması kapsamında yapılan operasyonda şu ana kadar sorguya alınan en kilit ismin, emekli Orgeneral Şener Eruygur olduğu belirtildi. Örgütün liderden biri olduğu ileri sürülen Şener Eruygur'un Ankara'daki askeri lojmandaki evinde yapılan aramada hiçbir kanıta ulaşamadığı belirtilirken, İstanbul Fenerbahçe Orduevi'nde gizli bir çalışma ofisi olduğu tespit edildi. Yeni Şafak’ın haberine göre, ofiste yapılan aramada, Ergenekon yapılanması ve devlet sırrı niteliğinde çok gizli kozmik belge ve bilgilere ulaşıldı.

Son operasyonda çökertilen örgütün ikinci ve üçüncü adamlarının Hurşit Tolon ve Levent Ersöz, kara kutusunun da Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Teknik Daire eski başkanı emekli Albay Atilla Uğur olduğu ileri sürüldü.

DEMİREL'İN DERGİSİNDE YAZI YAZIYOR

Gözaltına alınan ve Atatürkçü Düşünce Derneği Kadıköy Şubesi'nde görevli Tuğgeneral İlker Güven'in 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e yakın isimler tarafından çıkarılan "Maya" isimli dergide yazılar kaleme aldığı belirlendi. Aynı dergide, ADD Genel Başkanı emekli Orgeneral Şener Eruygur da yazı kurulunda görev yapıyor. Derginin sahibi Ünal Yaltrık'ın, DYP eski milletvekili İsmail Amasyalı'nın evinde yaptığı konuşma ile darbe tahrikçiliği yaptığı öne sürülmüştü. Yaltırık hakkında bu nedenle emekli Orgeneral Hilmi Özkök'ün Genelkurmay Başkanlığı döneminde suç duyurusunda bulunulmuştu. Maya dergisinde ADD Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Ercan, Kamuran İnan, emekli Orgeneral Çetin Doğan gibi isimler de yazılar kaleme alıyor.

'Kirli işler' için özel ekip iddiası

Ergenekon kapsamında yapılan daha önceki operasyonlarda tutuklanan emekli Albay Fikri Karadağ, emekli Yüzbaşı Zekeriya Öztürk ve Muzaffer Tekin'in sık Fenerbahçe Orduevi'nde buluştukları tespit edilmişti. Eruygur'un bütün illegal istihbarat ve takip işlerinin, gözaltına alınan Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Teknik Daire eski başkanı Atilla Uğur tarafından yürütüldüğü ileri sürüldü. Uğur'un, kirli işler için özel bir ekip kurduğu da ortaya çıktı.

aktifhaber



Bu haber 1,958 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,846 µs