En Sıcak Konular

Halis Toprak'tan nesebi red

30 Haziran 2008 09:19 tsi
Dev gibi Toprak Holding'i batma noktasına getirdikten sonra özel hayatını da batıran Halis Toprak, şimdi de oğluna ilginç bir "nesebin reddi" davası açtı.

İşadamı Halis Toprak, üç yıl birlikte yaşadığı Gülcan Sepet'den olan ve 2 yaşında iken mahkeme kararı ile velayetini üzerine alarak soyadını verdiği, şimdi 20 yaşındaki Salim Toprak'ı, nüfusundan sildirmek için 'nesebin reddi" davası açtı.

Salim Toprak ise Halis Toprak hakkında suç duyurusunda bulunurken, nafaka davası da açtı. Edinilen bilgiye göre, Halis Toprak, 10 çocuğunun annesi Ayşe Toprak ile nikâhlı iken Gülcan Sepet ile birlikte yaşamaya başladı.

Gülcan Sepet ile dünyayı dolaşan Toprak, daha sonra birlikte İngiltere'de yaşamaya karar verdi. İngiltere'de yaşadığı dönemde hamile kalan Gülcan Sepet, yaklaşık 3 yıl birlikte yaşadığı Halis Toprak'tan isteği dışında ayrıldığı ve yurda dönerek çocuğunu tek başına dünyaya getirdi.

Halis Toprak, 2 yaşında iken mahkeme kararı ile velayetini üzerine aldığı oğlu Salim'i kendi nüfusuna kaydettirerek, soyadını verdi. Oğlunun kendisinden olmadığı dedikoduları üzerine Toprak, DNA testi yaptırmak için kan örnekleri istedi. Ancak anne Gülcan Sepet ile şu anda 20 yaşında olan oğlu Salim Toprak buna karşı çıktı.

TEHDİT İDDİASI
İşadamı Toprak bunun üzerine, "nesebin reddi" davası açarak, Bilkent Üniversitesi'nde okuyan Salim Toprak'ın kendi nüfusundan silinmesini istedi. Salim Toprak ise şantaj ve tehdit edildiğini ileri sürerek Halis Toprak hakkında suç duyurusunda bulunurken, ayrıca Halis Toprak'ın kendisine ve annesine bakmadığı iddiasıyla bir

Aktif haber



Bu haber 1,103 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,500 µs