En Sıcak Konular

'Kimse Türkiye'nin huzurunu bozamaz'

29 Haziran 2008 16:43 tsi
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, ''Türkiye'nin her şeyinin yolunda gitmesi, dış itibarının, ekonomisinin, huzurunun artması, AKP eliyle olması birilerini rahatsız ediyor. Varsın rahatsız olsunlar. Hiç kimse bunu engelleyemeyecek'' dedi.

Atalay, "Biz, kim ne derse desin işimizin başındayız. Teşkilatlarımız olarak işimizin başındayız. Biz ülkemize, insanımıza hizmetle meşgulüz, temel derdimiz ve kaygımız bu. Suni krizlerle gerginliklerle fitne fesatla uğraşmıyoruz" diye konuştu.
 
"Türkiye bizimle istikrar kazandı" diyen İçişleri Bakanı, "Biz AK Parti olarak ülkemize, güzel insanımıza daha fazla nasıl hizmet ederiz, daha fazla ne yaparız, daha fazla Türkiye'yi nereye götürürüz, hangi ileri mesafelere taşırız bu kaygıdayız. Siyaset tekrar halkın iradesine, halkın ayağına, halkın tercihine götürüldü. Türkiye, huzur ve refaha kavuştu" dedi.
 
Partisinin, milletin desteğiyle iktidara geldiğini ve millete güvendiğini anlatan Atalay, vatandaşa ne söz verdilerse onu yaptıklarını, dürüstçe çalıştıklarını ve vatandaşla aralarında hiçbir mesafenin olmadığını söyledi, "Biz karanlık işlerle uğraşmıyoruz, her işimiz açık, çünkü şeffaflık sözü verdik" diye konuştu.
 
"Belirsizlik yok"
 
Türkiye'de siyaset yapmanın risklerini, açmazlarını ve sorunlarını iyi bildiklerini kaydeden Atalay, "Türkiye, birileri huzurunu bozmaya çalışsa da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Kimse Türkiye'nin huzurunu bozamayacak. Türkiye'de siyaset yapanlar, Türkiye'nin siyasi tarihini iyi gözden geçirmeli ve değerlendirmeli, risklerini açmazlarını sorunlarını bilmeli" dedi.

cnnturk



Bu haber 526 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,432 µs