En Sıcak Konular

Başbakan asker ve polise sahip çıktı!

27 Haziran 2008 22:03 tsi
Başbakan Erdoğan, Polis Akademisi'nin mezuniyet töreninde Türk Silahlı Kuvvetleri ve Polis Teşkilatı'na sahip çıktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, güvenlik güçlerinin hakarete varan eleştiriler karşı karşıya kaldığını hatırlatarak, polisi ve askeri yıpratmaya çalışan güçlerin karşılarında milleti bulacağını belirtti.

Başbakan Erdoğan, Polis Akademisi'nin mezuniyet töreninde Türk Silahlı Kuvvetleri ve Polis Teşkilatı'na sahip çıktı. Erdoğan, Polis Akademisi'nin Gölbaşı Kampüsü'nde düzenlenen mezuniyet törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın da iştirak ettiği törende konuşan Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir teşkilat içerisinde zaman zaman hataların ve yanlışların olmasının doğal olduğuna işaret etti.

Erdoğan, "Bu hata ve olumsuzlukları en aza indirmek için elimizden gelen gayretleri gösteriyoruz. Güvenlik birimlerimizin son dönemlerde gerçekleştirdiği onca başarılı çalışmalara rağmen olumsuzlukların, hataların sürekli gündemde tutulmaya çalışıldığını da görebiliyoruz" dedi.

Erdoğan, işkence iddialarının gündemden düştüğünü, faili meçhul cinayetlerin ortadan kalktığını, kapkaçtan uyuşturucu kaçakçılığına kadar bir dizi güvenlik sorununun gündemden düştüğünü dile getirdi.

Yapılan çalışmalar sonucu trafik kazalarının da ciddi oranda gerilediğini vurgulayan Başbakan, "Bu önemli gidişata rağmen güvenlik güçlerimizin izan ve infaz ölçülerini aşan derecede adeta hakarete varacak şekilde eleştirilere maruz kaldığını görebiliyoruz. Güvenlik güçlerimizi yıpratmaya çalışan gerek askerimizi gerek polisimizi yıpratmaya çalışanlar karşılarında milleti bulacaktır" diye konuştu.

Diğer yandan, Başbakan Erdoğan'la birlikte törene katılan Cumhurbaşkanı Gül, dereceye giren öğrencilere diplomalarını ve hediyelerini takdim etti.

samanyoluhaber



Bu haber 592 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,810 µs