Yahudi kurumudur hesap vermem' | " /> Yahudi kurumudur hesap vermem' | "/>

En Sıcak Konular

'UAEK bir Yahudi kurumudur hesap vermem'

27 Haziran 2008 11:19 tsi
'UAEK bir Yahudi kurumudur hesap vermem' Pakistanlı nükleer bilimci Abdulkadir Han, Müşerref'in ABD'ye boyun eğdiğini, kendisinin ise kimseye hesap vermeyeceğini söyledi.

Pakistan'ın nükleer bombasının babası olarak bilinen ve Pakistan'da milli bir kahraman olarak algılanan nükleer bilimci Abdulkadir Han'dan Devlet başkanı Perviz Müşerref'e şok bir suçlama geldi.

New York'da Urduca yayınlanan haftalık bir dergiye telefonla verdiği demeçte Müşerref'i Amerikan'ın Pakistan'la ilgili planlarına boyun eğmek ve Pakistan'ı 2015' e kadar parçalama planlarına alet olmakla suçlayan Kadir Han, Uluslar arası Atom Enerji Komisyonu'nun da uluslararası bir organizasyon olmayıp Amerikalılar ve Yahudilere ait bir örgüt olduğunu açıkladı. Kendisinin de bu örgüte hesap vermek zorunda olmadığını belirtti.

Güney Asya Haber Ajansı tarafından yayınlanan bir habere göre İslamabad'dan hiçbir şey almayan Libya'nın yalan söylediğini, ancak Libya'nın Pakistan'a nükleer donanım temin eden kaynaktan nükleer donanım temin ettiğini belirtti. Kendisine yönelik suçlamaları korkusundan değil ülkesinin menfaati için kabul ettiğini ifade eden Han, suçlamaları kabul etmemesi durumunda kendisine Pakistan'ın bombalanacağı uyarısında bulunulduğunu ifşa etti.

Diğer tarafın birbirine ardına yalan hikâyeler uydurduğunu belirten Abdulkadir Han artık gerçek tabloyu herkese göstermenin zamanının geldiğini, ailesine ayrıntılarıyla her şeyi anlattığını ve Pakistan halkının gerçeği öğrenmelerinin yakın olduğunu bildirdi.

Binazır Butto'nun, kendisini nükleer plan kaçakçılığı itirafına zorlayanlar tarafından tasfiye edildiğini iddia eden Abdulkadir Han, bir ara, Pakistan'a saldırı girişiminde bulunması halinde İsrail'e Telaviv'in yıkımını göze alması uyarısının yapıldığını da ifşa etti.

Dünya Bülteni/Mahmut Osmanoğlu



Bu haber 1,062 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,325 µs