En Sıcak Konular

Bahçeli'ye Türkeş hatırlatması

26 Haziran 2008 19:31 tsi
MHP lideri Bahçeli'nin, Başbakan Erdoğan'a yönelik yaptığı "çekil" çağrısına tepki, Türkiye Sevdalıları Hareketi Başkanı'ndan geldi. İbrahim Ersöz, "Batıyorsun" dedi.

Siyaset dünyası, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hiçbir demokratik gelenekte olmayan teklifi ile çalkalanıyor. Bir lideri ancak halkın sandığa mahkum edebileceği bilgisini bir kenara bırakan Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a yönelik "çekil" çağrısına tepki İbrahim Ersöz'den geldi. Türkiye Sevdalıları Hareketi Başkanı İbrahim Ersöz, şu açıklamayı yaptı:

"Sn. Bahçeli, her geçen gün batıyorsunuz...

Konuşmalarınıza baktığımda Rahmetli Başbug'umun makamında oturmanız her geçen gün daha da ağırıma gidiyor ve MHP'ye yazık ediyorsunuz.

İhtilal yapmış, ihtilaller yaşamış Başbuğ'umuz en kötü demokrasinin bile ihtilallerden daha iyi olduğunu Ülkücü Gençliğe öğretirken acaba siz neredeydiniz? Sn. Bilge Lider!!!

Bırakın bir parti başkanını bir Başbakan'a siyasetten çekil önerisinde bulunmayı hangi demokratik anlayışla bağdaştırıyorsunuz?

Türkiye'de bugün bir iktidar partisi kapanma durumundaysa bu sizin iktidar partisine sözde demokrasi adına, sistemin işleyişi adına verdiğiniz taktikli desteklerle oluşturduğunuz ortamdandır.

Bu taktiklerle Türk Milleti'nin kaderiyle oynadınız... Unutmayın Sn. Bahçeli!!! Siz oyun oynamıyorsunuz. MHP'nin başındaysanız göreviniz ülkenin kaderine talip olmak. Şunu iyi bilmeniz gerekir ki ülkemizde bir günlük istikrarsızlık havası milyar dolar kayıplarla telafuz ediliyor.

Süper Beyin Takımınızın!!! taktikleriyle bu iktidarı yıkarak MHP'yi iktidar yapacağınıza inanıyorsanız çok büyük yanılgı içindesiniz. Bir iki tane çok bilmişinizle değil MHP'yi iktidar yapmak, bundan sonraki seçimde meclisi dahi göremeyeceksiniz.

İktidarı, ayak oyunları değil ancak Yüce Türk Milleti belirler.

Türkiye Sevdalıları Hareketi Başkanı
İbrahim Ersöz"

haber7



Bu haber 774 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,979 µs