En Sıcak Konular

Hasan Doğan'dan Terim için son söz

26 Haziran 2008 18:01 tsi
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Fatih Terim'in Milli Takım'ı bırakma kararı alması ile ilgili son sözü söyledi. Terim, Milli Takım'ı bırakacak mı?

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in 2010 yılında Milli Takım'ın başında olacağını açıkladı.

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Fatih terim'in Milli Takım'ı bırakma kararı alması ile ilgili konuştu. Doğan sön sözü söyledi: "Fatih Hocayla pek çok kez görüştük. Dün akşamdan itibaren önemli gelişmeler var. Fatih Terim 2010 yılında Milli Takım'ın başında olacak. Hocamız takımın başında istifa sözkonusu değildir."

Avrupa Şampiyonası'nda aldığı başarılı sonuçlarla tüm dünyanın dikkatini çeken (A) Milli Futbol Takımı, İstanbul'a gelirken, havalimanında sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar tarafından karşılandı.

Devlet Konukevi'nde bir süre bekleyen ve VIP salonunda dinlenen milliler, daha sonra yaklaşık 100 araçlık konvoyla, sahil yolundan Taksim'e hareket etti.

Atatürk Havalimanı'nda toplanan taraftarlar, özellikle Semih, Arda, Servet ve Aurelio'ya büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Futbolcular, bayrak ve forma imzalarken, Sabri ve Arda, taraftarlara tezahürat yaptırdı.

Bu sırada, başta Uğur Boral olmak üzere bazı futbolcular, ellerine mikrofon alarak, bir reklamda oyuncu annelerinin taklidini yaptı. Uğur Boral, reklamda olduğu gibi, Semih'in annesini taklit ederek, ''Atarsa benim oğlum atar''; kaleci Volkan'ın annesini de taklit ederek, ''Benim oğlum panter, kim ona gol atabilir'', Servet'in annesi için de ''Benim oğlumdan hiç bahsetmiyorsunuz. Servet'im tek başına bir takım'' diyerek herkesi güldürdü.

Öte yandan, gördüğü kırmızı kart nedeniyle milli takımın son 2 maçında yer alamayan Volkan'ın moralinin oldukça bozuk olduğu dikkat çekti.

-VATANDAŞLARDAN ALKIŞ-

Millileri sahil boyunca karşılayan vatandaşlar, alkışlayarak kutladı.

Evlerinin balkonlarından millilere el sallayan vatandaşlar, üst geçitlerde de toplanarak, millileri alkışladı.

-GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI-

(A) Milli Takım'ın gelişi sırasında Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Havalimanına özel güvenlik birimleri getirilirken, millilerin bineceği üstü açık çift katlı otobüs de özel eğitilmiş K9 köpeklerle didik didik arandı.

-MEDYANIN BÜYÜK İLGİSİ-

Milli takımın gelişini adeta bir medya ordusu takip etti.

Atatürk Havalimanı'nda çok sayıda televizyon kanalı canlı yayın yaparken, medya mensupları da en iyi görüntüyü alabilmek için birbirleriyle yarıştı

haber7.com



Bu haber 511 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,120 µs