En Sıcak Konular

Kamer Genç'ten İpekçi'ye yanıt

25 Haziran 2008 15:47 tsi
AKP'nin kapatılması halinde Hindistan'a gideceğini söyleyen Cemil İpekçi'ye Kamer Genç'ten cevap geldi. Bakın Genç İpekçi'ye nereye gitmesini önerdi...

AKP’nin kapatılması halinde Türkiye’de duramayacağını ve Hindistan’a gideceğini söyleyen modacı Cemil İpekçi’ye yanıt Bağımsız Tunceli milletvekil Kamer Genç’ten geldi. Meclis’in renkli siması Genç, “Suudi Arabistan’a gitsin. Hindistan daha laik ve çağdaş. Cemil İpekçi, Arabistan’a gitsin. Daha çok yakışır Arabistan. Gerçi orada sosyal yaşamı kısıtlı olur ama kendisi de zaten bunu istiyor” dedi.

Kamer Genç, İpekçi’nin AKP’den hangi işleri aldığının ortada olduğunu belirterek, “Postacıların kıyafetini kim tasarladı ve kaç para aldı? Bunu kimse sormuyor, bakmıyor. Sonra da Hindistan’a giderim filan diyor ve bu sözleri tartışılıyor. Gitsin Arabistan’da yaşasın. Belki orada da Arap kıyafetleri tasarlar…” diye konuştu.

YANIT VERMİYORLAR

Öte yandan Genç, hükümetin hiçbir soru önergesine doğru yanıt vermediğini de ileri sürerek,şunları söyledi:

“Başbakanlık soru sordum yanıt vermiyor. Başbakan ve eşinin yurt dışı gezilerini ve ne kadar harcadığını sordum ama yanıt olarak yılda şu kadar harcama yapıldı diyor. Hükümet soru önergelerime yanıt vermiyor. Gizlilik içinde, toplumdan çekiniyor, korkuyor. Çok açık bakan ve başbakanların harcırahlarını soruyorum. Her hafta bakanlar yurt dışına çıkıyor ve en az 10 vekili de yanında götürüyor. Harcırah da milletin cebinden çıkıyor.

GİZLENİP SÖZ İSTİYORUM

Kamer genç, genel kurulda iç tüzükten kaynaklanan haklarını kullanamadığını ve AKP’li başkan vekillerinin söz vermediğini de ileri sürerek, şunları söyledi:
“Ben konuşurken hakaret edenler için tutanakları delil göstererek, başkanlığa başvuracağım. Saldıranlar ve hakaret edenlerle ilgili işlem yapmazlarsa halka şikayet edeceğim. Dün yine beni konuşturmadılar. Söz vermiyor. İç tüzük hakkımı kullanmama izin verilmiyor. Tehdit ediyorlar, laf atıyorlar ve hakaret ediyorlar. Arka sıralara saklanıp, başkan beni görmeden birden ortaya çıkıp söz istiyorum. Görürse yerimi öğrenip, görmemezliğe geliyor.”

İnternet haber



Bu haber 572 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,521 µs