En Sıcak Konular

Almanları 'mucize' korkusu sardı

23 Haziran 2008 19:54 tsi
Euro 2008 yarı finalinde çarşamba akşamı karşılaşacak Türkiye ve Almanya geri sayıma başlarken, Alman gazeteleri maça geniş yer verdi. B.Z gazetesi, “Almanya’nın 80. dakikada 4-0 önde olması yeterli olmayabilir” diye yazdı.

Almanya’nın önde gelen spor dergilerinden Kicker, birinci sayfadan verdiği haberde, Alman ve Türk bayrakları üzerine Alman Birinci Ligi takımlarından Bayern Münih’de oynayan Hamit Altıntop ile Bastian Schweinsteiger’in fotoğraflarına yer vererek, “Hassas Düello” başlığını kullandı.

YANARDAĞ TERİM
Derginin iç sayfasında ise Türk milli takımı teknik direktörü Fatih Terim, “Yanardağ Terim” başlığıyla tanıtıldı. Fatih Terim’in “Kolay bir yolu gitmiyoruz, biz zoru başarıyoruz” şeklindeki sözlerine yer verilen haberde, Terim’in de kolay yolu seçmediği, babasının ayağının kesilmiş olması nedeniyle bir oto
tamirhanesinde çalışarak para kazandığı, bunun yanı sıra büyük bir çalışkanlıkla futbol kariyerini sürdürdüğü aktarıldı.

Terim’in oyuncu ve teknik direktör olarak sık sık bir yanardağ gibi parladığı ifade edilen haberde, milli takımdaki futbolcuları da çocukları gibi sevdiği kaydedildi.

AĞAÇ KESEN ORMANCILAR, AT YARIŞI OYNAYANLAR
Milli takım oyuncuların tanıtıldığı haberde ise ağaç kesen ormancılar ve at yarışı oynayanlar diye söz edilerek, bazı oyuncuların İngiltere’den, Rio de Janeiro’dan ve Berlin’den geldikleri ve çarşamba günü Türkiye için oynayacakları belirtildi.

5-0 FİNALE ÇIKMA ANLAMINA GELEBİLİR
B.Z gazetesi, milli takım kalecisi Rüştü Reçber’i günün sporcusu seçerek, Rüştü’nün her Türk gibi mücadeleci ve penaltılarda bir dev olduğunu, Japonya ve Güney Kore’de düzenlenen Dünya Kupası’nda eski Alman milli takım kalecisi Oliver Kahn’ın ardından en iyi ikinci kaleci seçildiğini belirtti. Yorumda ayrıca, Almanya’nın 80. dakikada 4-0 önde olmasının yeterli olmayabileceği, ancak bir 5-0’ın finale çıkma anlamına gelebileceği şeklinde görüşe yer verildi.

ntv



Bu haber 596 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,522 µs