En Sıcak Konular

'Kazanarak idam sehpalarını da yıktık'

16 Haziran 2008 13:52 tsi
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim maçın ardından yaptığı açıklamalarda sert konuştu. Terim, "70. dakikadan sonra yazdıklarınızı silmek hiç de kolay değil." dedi.

Mucizelerin zaman aldığını belirten Terim, "biz pes etmeyen bir takımız. Zaman zaman böyle rahatsızlık vereceğimiz için özür dileriz." ifadelerinde bulundu.

"Hırvatistan maçı ile ilgili ne söylemek istersiniz?" şeklindeki soruya Fatih Terim, "96'dan şartlar çok değişik Hırvat takımı da grup ve Avrupa Şampiyonası'nda iyi performans gösterdi. Ancak isimlerin daha önceki neticelerin önemi yok. O an önemli. 1. dakikasından beri çok güçlü rakipler var. Oynadığı futboldan keyif veren ve keyif alan, kazansa da kaybetse de manşetlere çıkacak takım olduğu için çok mutluyum." diye konuştu.

PORTEKİZ İLE BAŞLAMAK İYİ DEĞİLDİ
Maçtan genel olarak memnun olduğunu belirten Terim, turnuvaya Portekiz ile başlamanın ise iyi olmadığını kaydetti. "Ben Portekiz maçının kötü oynandığına inanmıyorum." diyen Terim şunları söyledi: "Skor olarak geri düştünüz mü sonuç olarak da fırsattan istifade eleştiriler oluyor. Hatta eleştirinin ötesinde saldıranlar, hakaret etmek isteyenler de var. Onlarla İstanbul'a dönünce hesaplaşacağımızı söylemiştim. Milli Takım şu ana kadar milleti utandıracak bir şey yapmadı. Tüm enerjimizi Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Milyonlarca insanımızın da bizimle olduğunu görmek bizi sevindiriyor. Dar ağaçları kurulabilirdi, ben orada asılabilirdim. Sadece rakipleri değil idam sehpalarını da yıkıp geçiyoruz. Bize final yakışır demiştim. Bu yanlızca bizim fikrimiz değil bizi izleyen herkesin ortak görüşü. 45 dakikaların içinde şunu beğendim diyebilirim ama haksızlık yapmış olurum. Planlar projeler taktikler, stratejiler bazen hepsini çöpe atmak gerekiyor. Böyle hırslı bir takım olunca maçı her dakika başarabiliriz."
 
8 sütun



Bu haber 484 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,418 µs