En Sıcak Konular

Ajan Papaz şimdi de mühendis oldu!

13 Haziran 2008 08:20 tsi
Ajan Papaz şimdi de mühendis oldu!
Hakkında istihbarat elemanı olduğu iddiaları bulunan eski papaz, yeni Müslüman İlker Çınar çelişki açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Hakkında istihbarat elemanı olduğu iddiaları bulunan eski papaz, yeni Müslüman İlker Çınar “Zamanı geldiğinde konuşacağım. Şimdi devletin de toplumun da gerilmesini istemiyorum” dedi.Uzman çavuş rütbesiyle istihbarat elemanı olarak çalıştığı iddia edilen, Müslüman olan eski papaz İlker Çınar, kendisinin bir toplum mühendisi olduğunu söyledi. İşte Çınar’ın açıklamaları:

BU EKOLLER SAVAŞI:

Amacım insanların öldürülmesi değil kucaklanması. Beni anlayamadılar. Bu bir ekoller savaşıdır, niye kabul etmiyorlar ki. Ekoller savaşında birtakım güçler kendi çıkarları doğrultusunda bazı şeyleri servis ederler. Bazı taşeronları kullanırlar. Devletim güçlüdür her şeyi bulur. Bu ekoller savaşında beklentileri olan insanlar birtakım entrikalara yol açabilirler. Zamanı geldiğinde konuşacağım. Devletin ve toplumun gerilmesini istemiyorum.

O KADAR KOLAY DEĞİL:

Bir misyoner eğer insanları iyi tanımlayabiliyorsa onları iyi analiz edip onların beklentilerini çıkartabiliyorsa bu kişi toplum mühendisidir. Bir misyoner ve papaz olabilmek o kadar kolay değil. Bir insanın misyoner bir papaz olabilmesi için toplumu anlayabilmesi gerekir. Bu yola çıktığımda tek başıma idim.

TSK’DA ÇALIŞTIM:

1992’de TSK’da çalışmışlığım var, bunu söyleyebilirim ama benim ilişiğim kesilmiştir. Benim askeriye ile ilgili bir ilişiğim olmamıştır. Ben o dönem çalışma gereği hissettim ve o kuruma girdim. Şerefimle bu vatana hizmet etmeye gayret ettim. Birtakım iddialar var, çalıştığım doğru ama ben ilişiği kestikten sonra bu tür çalışmalarda bulundum. Ben Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda çalıştım. Ben ilişkimi kestikten sonra irtibatta olduğum arkadaşlarımla onların beğenisi ile Türkiye’den 10 kişi aldılar eğitmek için. 10 kişiden biri de bendim. Bu kadar yükselmek benim tercihim değildi. Misyonerler mi istemişti. Bu süre içinde ben her zaman devletimin hizmetinde oldum. Herkes devlettir. Ben devletim. Devlet biziz.

BEN SÖZDE DEĞiL ÖZDE DEVLETÇiYiM

ABD'nin ölüm listesinde olduğum bana söylendi. Bana deniliyor ki 'kripto çekildi, Ankara'dan gelen bilgide sizin öldürüleceğiniz ifade ediliyor' ve dikkatli olmam için uyarılıyorum. Ben her şeyi göz önüne almışım. Devletimi düşünüyorum. Eğer devletim için ölmem gerekiyorsa ben ölürüm. Benim yoluma dünyaları serseler bir karış toprağını değil çakıl taşını bile değişmem. Ben sözde bir devletçide değilim. Hakikatte özde bir devletçiyim.

samanyoluhaber



Bu haber 581 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,878 µs