En Sıcak Konular

Clinton'un sitesi Obama'ya yönlendirildi

9 Haziran 2008 14:30 tsi
'Hillaryclinton.com' web adresinde ziyaretçilerden bundan böyle Obama'yı desteklemelerini isteyen ve destek için gerekli kayıtların yapıldığı kutu çıkıyor.

ABD'de Demokrat Parti'nin başkan aday adaylarından Hillary Clinton'ın Barack Obama'yı desteklediğini açıklamasından sonra bir önemli değişiklik de, Clinton'ın resmi sitesi olan 'Hillaryclinton.com' web adresinde meydana geldi. Siteye girenlerin karşısına, bundan böyle Obama'yı desteklemelerini isteyen ve destek için gerekli kayıtların yapıldığı kutu çıkıyor.  
  
Clinton, kampanyasının merkezi araçlarından biri haline getirdiği sitesini, hemen her kampanya konuşmasında taraftarlarıyla beraber bir kere anıyordu. Barack Obama'nın 'barackobama.com' adlı resmi web sitesine girenler ise, açılış sayfasında Hillary Clinton'a teşekkür mesajı gönderebilecekleri kutu ile karşılaşıyor. Obama ve Clinton'ın karşılıklı jest ve yardımlaşmalarının önümüzdeki günlerde de sürmesi bekleniyor.

HILLARY CLINTON BAĞIŞ TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR

Bu arada Obama'nın kampanyasının, Clinton'ın kampanyasının 30 milyon doları bulan borçlarını ödemesinde yapacağı katkı ile ilgili tarafların görüşmeleri devam ediyor. Clinton kampanyasını resmen bitirmeyip, askıya aldığı için kampanyasına bağış toplamaya devam edebilecek. Askıya alma, şartları değiştirecek bir gelişme yaşandığında adaylığını devam ettirme imkanı da veriyor ancak Hillary Clinton, böyle bir beklentisi ve niyeti olmadığını belli etti. Clinton, ön seçim kampanyası için 212 milyon dolar harcamıştı.

Öte yandan, Cumhuriyetçi Parti Ulusal Komitesi de, Clinton'ın destek açıklamasından hemen sonra, web sitesinde değişikliğe giderek, "Clinton vs Obama" başlıklı bir bölüm koydu. Söz konusu kutuda, Hillary Clinton'ın kampanyası boyunca Obama'ya yönelik eleştirileri yer alıyor.
 
Zaman



Bu haber 531 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,492 µs