En Sıcak Konular

Üç ünlü sanatçı neden CHP'li?

7 Haziran 2008 15:25 tsi
CHP İstanbul İl Teşkilatı'nın Cuma günkü yemekli toplantısı sanatçılar geçidini andırırken üç sanatçı nasıl CHP'li olduklarını açıkladı.

Sunuculuğunu Cem Davran'ın yaptığı gecede Seyhan Müzik'in sahilbi Prodüktör Bülent Seyhan'ın anlaşmalı tüm sanatçıları gecede ikişer şarkı seslendirdi. Niran Ünsal'ın Çile Bülbülüm çile şarkısı ile başladığı müzik ziyafeti gece saat 2,30 sularında usta ve sempatik sanatçı Soner Olgun ile son buldu. Hızını alamayan Soner Olgun bıraksalar her zaman olduğu gibi o tadına doyulmayan bağlaması ile saha da edecekti ama garsonların ters ters baktığını sezerek, "Bu bakışlar sanırım bu gecenin bittiğini gösteriyor, arkadaşlarımız yarınh işe gelecekler onlara da hak verelim" diyerek müzik şovunu sona erdirdi.

Gecenin sunucu Cem Davran kendisinin babadan CHP'li olduğunu söyleyerek, "Bu partiye olan sevgim bana babamdan miras. Babam bana 'oğlum nerede altı oku görürsen oraya mührü bas' diye nasihat etmişti. Ben de o gün bugün CHP'liyim" dedi.

Cem Davran'ın ilk sanatçı olarak anons ettiği Niran Ünsal da ilginç bir şekilde CHP'li olduğunu vurgularken sunucu Cem Davran'dan daha CHP'li olduğunu şöyle ifade etti: "Ben babadan değil, deden CHP'liyim. Benim ailem Cumhuriyet tarihi boyunca Cumhuriyet Halk Partisini tuttu" dedi.

CHP'lilik vurgusu yarışına karadeniz türkülerinin güçlü yorumcusu hülya Polat da ilginç bir şekilde katkıda bulundu ve "Ben ne babadan ne dededen CHP'liyim. Yapımcımız sayın Seyhan sağolsun bizi topladı buraya getirdi. Ben de bu gece böylece mecburen CHP'li olmuş oldum" dedi.

Geceye damgasını vuran bir başka önemli müzik olayı da sizlere daha önce sunduğumuz üzere Yavuz Bingöl ile Yaşar'ın sahnede birlikte düet yapmasıydı...

Haber 7



Bu haber 978 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,167 µs