En Sıcak Konular

Muro neden bu kadar seviliyor?

6 Haziran 2008 17:12 tsi
Necati Şaşmaz'ın ardından en büyük ilgiyi dizi de 'Muro' adıyla bir örgüt üyesini canlandıran Mustafa Üstündağ görüyor. Peki neden?


'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin oyuncuları Kapadokya'da üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerin sorularıyla terleyen dizi oyuncuları, dizinin final bölümünü 2 bin kişi ile birlikte izledi.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ve geniş hayran kitlesi kazanan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin oyuncuları Necati Şaşmaz (Polat), Gürkan Uygun (Memati), Musa Uzunlar (İskender Büyük) ve Mustafa Üstündağ (Muro), Özel Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Bahar Şenlikleri'ne katıldı.

POLAT DERİN DEVLET Mİ?

Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen programda öğrencilerle bir araya gelen dizi oyuncuları, dizi hakkında kendilerine yöneltilen ilginç soruları cevaplamaya çalıştı. Salona gelişlerinde öğrenciler tarafından ayaktaalkışlanan oyuncular, burada aynı zamanda 'Siyaset Meydanı' programına konuk oldu. Oyuncu Necati Şaşmaz, dizide canlandırdığı 'Polat' karakterinin sürekli olarak derin devlet mi yoksa devletin kendisi mi olduğu yönünde sorular aldığını belirterek Polat'ın derin devlet değil, devletin gizli bir yönü olduğunu söyledi.

VADİ KAÇ YIL SÜRECEK?

Şaşmaz, "Dizide zaten kendisinin devlet olduğunu söyledi. Burada devletin bir parçası olduğunu söylüyor. 'Derin devlet' demedi, onu tercih etmedi. Sanırım Polat devletin milletten gizli, gizemli bir tarafı" dedi. Sevilen oyuncu ayrıca öğrencilerin sorusu üzerine 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin birkaç yıl daha süreceğini ve tıpkı 'Kurtlar Vadisi Irak' gibi yeni bir sinema filmi çekileceğini açıkladı.

MEMATİ TÜRKÜSÜNÜ SÖYLEDİ

'Memati' rolündeki Gürkan Uygun ise öğrencilerin yoğun isteği üzerine dizide de seslendirdiği türküyü canlı olarak okudu. Sesinin beğenilmesinden memnun olduğunu kaydeden Uygun, şarkıcı olmayı düşünmediğini belirtti. Dizinin son bölümlerinde bir eroin bağımlısı olmasını değerlendiren Gürkan Uygun, bununla gençlere bir mesaj vermeyi amaçladıklarını ve bunda da başarılı olduklarını söyledi.

'MURO ENTERESAN BİR İNSAN'

Öğrenciler Necati Şaşmaz'ın ardından en büyük ilgiyi dizi de 'Muro' adıyla bir terör örgütü üyesini canlandıran Mustafa Üstündağ'a gösterdi. Üstündağ, konuşmasının başında öğrencilerin yoğun isteği üzerine dizideki gibi, 'Kahrolsun içimdeki insan sevgisine' ifadesini kullandı.

Bir terör örgütü üyesi olmasına karşın, 'Muro' nun neden bu kadar çok sevildiği yönündeki soruya ise Üstündağ, "Çünkü Muro enteresan bir adam, burnunun dikine giden bir adam. Halkın içinden bir adam olduğu için seviliyor galiba.Korkuyor, ağlıyor, şarkı söylüyor, eğleniyor" yanıtını verdi. Söyleşinin bitiminde, Necati Şaşmaz ve dizinin diğer oyuncuları Kapadokya Meslek Yüksek Okulu idare binasına geçti.

FİNALİ POLAT İLE İSKENDER BİRLİKTE İZLEDİ

Bu sırada Şaşmaz ve diğer oyuncularla fotoğraf çektirmek isteyen öğrenciler ve vatandaşlar izdihama neden oldu. Necati Şaşmaz, yoğun ilgi nedeniyle yolda güçlükle ilerleyebilirken bu sırada çevrede alınan geniş güvenlik tedbirleri dikkat çekti. Kurtlar Vadisi Pusu ekibinin dizinin final bölümünü izleyeceği Cumhuriyet Meydanı girişinde de jandarma ve özel güvenlik ekiplerince sıkı önlemler alındı.

AKSAKLIKLAR CAN SIKTI

Jandarma tarafından programın yapılacağı alana vatandaşlar üst araması ile alınırken organizasyonda yaşananbazı aksaklıklar dizi oyuncularını zor durumda bıraktı. Oyuncular, dizinin final bölümünü akşam meydanda kurulan dev ekranda Nevşehirlilerle birlikte izledi. Alana alkışlarla gelen oyuncular, sahneye çıkarak vatandaşları selamladı.

Yeni Şafak

 



Bu haber 759 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,949 µs