En Sıcak Konular

Terim'den Pamuk ve Altaylı'ya cevap

3 Haziran 2008 09:09 tsi
Terim'den Pamuk ve Altaylı'ya cevap Orhan Pamuk, Fatih Terim'i yabancı düşmanlığını oturtmak ve aşırı milliyetçilikle suçlamıştı. Fatih Terim'in cevabı da oldukça olgundu. Bir yanıt da Altaylı'yaydı.

Terim canlı yayında döküldü. Fener'e transfer söylentisine çarpıcı bir yanıt verdi. Terim Orhan Pamuk'un eleştirisini de yanıtladı.

Milli Takımlar teknik Direktörü Fatih Terim, ATV'deki özel programda içini döktü. Terim, Fenerbahçe'ye transfer söylentilerini ilginç bir noktaya bağladı.

BİR TAKIM OYUNLAR OYNANIYOR

Canlı yayında konuşan Terim, Fatih Altaylı'nın Fenerden teklif aldığına ilişkin yazısına çarpıcı bir yanıt verdi; "Bir telefon açsa gerçeği öğrenirdi. Terim bir kongre üyeliği kadar mı? Bir şeyler dönüyor, birileri oyun oynuyor. Milli takımı bırakmamı istiyor birileri..."

'BEN DE ONU AZ MİLLİYETÇİ BULUYORUM'

Terim, Orhan Pamuk'un "Fatih Terim, yapancı düşmanlığını yerleştirse ve aşırı milliyetçi olsa da Türkiye'yi destekleyeceğim" sözüne de yanıt verdi.

Terim; "Olabilir bunu söyleyebilir, dünyaca ünlü bir insanımızdır. Ben de onu yetersiz milliyetçi görüyorum" dedi.

EMRE ZAMANLAMASI YANLIŞ

Fatih Terim'in şikayetçi olduğu bir diğer konu da Emre'nin transferi ve sonrasında medyada çıkan yorumlardı. Terim, "Zamanlama çok kötü" diyerek, Emre hakkında yapılan tartışmaların oyuncuya zarar verdiğini söyledi. Terim, Emre'nin transferine dair tartışmaların hazirandan sonraya bırakılmasını rica etti.

PORTEKİZ KİMİN YILDIZ OLDUĞUNU GÖRECEK

Cumartesi günü oynanacak Portekiz maçını da değerlendiren Fatih Terim çok ama çok iddialı konuştu. "Scolari bizi ciddiye alıyor mu almıyor mu görecek" diyen Terim, "Portekiz maçında kimin yıldız olduğunu göreceğiz. Cumartesi günü herkes gurur duyacakları bir milli takım izleyecekler. Aslanlar gibi mücadele edeceğiz" dedi.

"BİZ İDDİALIYIZ KARDEŞİM"

Bu maçla ilgili büyük konuşmanın kendilerine yakışmadığını belirten Terim, "Ama biz iddialıyız kardeşim. Biz buraya kendimizi hatırlatmak için geldik. Benim orta saham çok az takımda var. Türk Milli takımı iddialı olma hakkına sahiptir. Biz bu gruptan çıkalım bakın daha ne güzel şeyler olacak. Portekiz ile başlamak bir avantaj bizim için. Kimseden ne korktuğumuz, ne de çekindiğimiz var" dedi.

Aktif haber



Bu haber 390 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,745 µs