En Sıcak Konular

İşte fotoğrafı çekilen uzaylı

2 Haziran 2008 12:35 tsi
İşte fotoğrafı çekilen uzaylı Uzaylı pencereden bakarken ev sahipleri tarafından kameraya alındı. Bakın evin içini gizlice gözetleyen uzaylı nasıl görünüyor?

ABD'nin Denver kentinde yaşayan 54 yaşındaki Jeff Peckman, elinde amatör kamerasıyla çekilmiş uzaylı görüntüsü olduğunu iddia etti.

Elindeki görüntülerden bir bölümünü geçen cuma günü basın toplantısıyla kamuoyuna gösteren Peckman, kameradaki yaratığın "125 santimetre uzunluğunda ve yeşil renkte" olduğunu ileri sürdü.


ABD'de yayınlanan The Sun gazetesine konuşan Peckman, "Kalan kısmı bir belgesel şeklinde yayınlayacağım. Görüntülerdeki uzaylı, gece yarısı pencerenin dışındayken, kamerayla çekildi" diye konuştu.

Peckman, görüntüleri, Stan Romanek adlı bir arkadaşının Nebraska'daki evinde çektiğini söyledi. Peckman, "Onun iki genç kızı var. İlk başta kızlarının arkadaşı Tom'un içeriyi gözetlediğini düşündü. Tom'u suçüstü yakalamak için kamerasını getirdi ve kayıt yaptık" dedi.

Çevresinde uzaya ve uzaylılara yönelik merakı ile tanınan Peckman, Denver kent komisyonunda "uzaylıyla temasa geçilmesi için bir grup oluşturulmasını" talep edeceğini belirtti.

GÖZLERİNİ KIRPIYOR

CNN ve FOX TV gibi medya organlarının yer verdiği haber için birçok uzman, "görüntülerle oynanmış olabilir" yorumunu yaptı.

Ancak UFO meraklısı bazı uzmanlar, görüntülerde pencereden gizlice içeriye bakmaya çalışan siluetin otantik ve "bir tür yaratık" olduğunu daha inandırıcı buluyor. Görüntülerde, aşağı ve yukarı da gidip gelen "uzaylı", başını yana sallıyor ve gözlerini kırpıştırıyor.

 



Bu haber 2,083 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,856 µs