En Sıcak Konular

Hakan'ın işini nasıl da bitirdik

2 Haziran 2008 10:44 tsi
Hakan'ın işini nasıl da bitirdik
G.Saraylı yöneticilerin Hakan Şükür'e yaptığı teklif baştan sona tuzak! Yöneticilerin, Hakan Şükür'ün işini nasıl da bitirdik diye alay ettikleri belirtiliyor...

Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Adnan Polat'ın Hakan Şükür'e yaptığı teklifle polemikleri ve olası baskıları bitirdiğini belirterek, "Biz pozisyonumuzu güçlendirdik. Elimiz artık daha sağlam. Topu da Hakan Şükür'ün ellerine teslim ettik" yorumunda birleştiler.

G.Saray Lisesi'nin geleneksel “Pilav Günü”nde en çok konuşulan olay Başkan Adnan Polat'ın takım kaptanı Hakan Şükür'e yaptığı ilginç teklifti.

Dün lise bahçesinde bu teklifle yönetimin ne yapmak istediği tartışılırken en çarpıcı açıklamalar yöneticilerden geldi. Teklifin gündeme Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan tarafından getirildiğini belirten yöneticiler, "Polemiklere son verecek bu teklifle Hakan ve ona destek verenlere karşı pozisyonumuzu güçlendirdik. Top Hakan'ın kucağında bırakıldı, bizim de elimiz artık daha sağlam" dediler.

5 ADIM ÖNE GEÇTİK

Hakan'ın adının futbol okullarına verileceğini ve kendisinden birçok organizasyonda iyi niyet elçisi olarak yararlanma düşüncesi içinde olduklarını belirten yöneticiler, "Hakan'ın daha üst düzey görevler için gerekli birikimi yok. Yurt dışı ve içi organizasyonlarda kulübü temsil edecek kişi bulmakta zorlanıyoruz. Hakan, G.Saray ile büyümüş bir marka" diye konuştular. Bu teklif ile Hakan olayında bir değil beş adım öne geçtiklerine de inanan Sarı-Kırmızılı yöneticiler, "Hakan şimdi ne yapacağını çok daha fazla düşünmek zorunda" dediler.

HEYKELDEN TAVİZ YOK

Kulüp üyeleriyle bahçede yapılan sohbetlerde bir diğer tartışma konusu ise Hakan’ın Florya'ya dikilecek heykeliydi. Üyelerin bir bölümü bu düşünceye şiddetle karşı çıkarken, yöneticiler bu konuda Hakan'a hakkını teslim ediyor ve "İstatistikler, Hakan'ın yaptıkları ortada. Florya'ya heykelinin dikilmesini gerçekten hak ediyor. Bu konuda menfi düşüncelere prim vermeyeceğiz. Bizim üzerimizden büyük bir yük kalktı. Hakan olayını bitirdiğimize inanıyoruz" diyorlar.

Bu arada Pilav Günü, camiadan çok sayıda kişinin katılımıyla yapıldı. Törende bulunan en yaşlı üye Ali Tanrıyar'ın yaş kütüğüne plaket çakmasıyla başlayan günde, Galatasaray Lisesi'nde 50. yılını dolduran mezunlara Candan Erçetin tarafından plaket verildi.

 



Bu haber 460 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,442 µs