En Sıcak Konular

Çubukçu: O yazım şaka amaçlıydı

1 Haziran 2008 18:58 tsi
Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, görme engelliler takımını yenen TBMM Futbol Takımı'nde yer alan milletvekillerine gönderdiği yazının şaka amaçlı olduğunu söyledi.

Çubukçu, AK Parti 12. İstişare ve Değerlendirme toplantısının sonunda basın mensuplarının sorularını cevapladı. Çubukçu, milletvekillerine gönderdiği yazının şaka amaçlı olduğunu, milletvekili arkadaşları ile iyi bir diyaloğunun olduğunu belirtti.

Çubukçu, TBMM Futbol takımının başarılı sonuçlar aldığını belirterek, "Her zaman başarılı çalışmalar yapıyor. Engelliler Haftası'nda görme engellilerle maç yaptılar. Bu maçı kazandılar. Ben de espri olarak onları kutladım. Onlar benim şaka yaptığımı çok iyi biliyorlar. Sembollik bir maçtı. Milletvekillerimizin bu işi ne kadar ciddiye aldıkları görüldü. Kendi aramızda çok özel bir şakalaşmaydı." dedi.

Çubukçu, engelliler takımının milletvekillerini yenmesini istediğini belirterek, bundan sonraki maçlara özel hazırlık yapacaklarını, gerekirse önemli transfer gerçekleştireceklerini söyledi. Çubukçu, gerekirse çocuklar için ünlü teknik direktör bulabileceğini ifade etti. Milletvekillerinin engellilere yenilmesi durumunda hileli bir maç olacağına işaret eden Çubukçu, "Bu durumda görme engellilerin üç gol atmış olması büyük bir başarıdır" dedi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, kendisinin takımın kalecisi olduğunu ve üzerine gelen üç topu gol olarak yediğini söyledi. Özçelik, engellilerin çok teknik oynadıklarını, kendilerinin ise kondisyonlarının iyi olmasından dolayı maçı kazandıklarını anlattı.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, kendilerine engellilerin çok iyi maç yaptığını söylendiğini, bu yüzden maça asıldıklarını belirtti. Özçelik, yapacakları diğer maçlarda yenileceklerini söyledi.

Engelliler Haftası kapsamında 12 Mayıs'ta milletvekillerinden oluşan Meclisspor, sadece yüzde 20 görme yeteneği olan engellilerden oluşan Başkent Görme Engelliler Spor Kulübü takımıyla dostluk maçı yapmış, 7-3 kazanmıştı.

Vekillerin maçı 7-3 aldığını öğrenen Aile ve Kadından Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, sahaya çıkan 11 milletvekiline tek tek mektup göndermişti. 

haber7



Bu haber 658 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,582 µs