En Sıcak Konular

'Talihi Emre'yi Galatasaray'a sürükledi'

1 Haziran 2008 18:36 tsi
F.Bahçeli taraftarların bir bölümü transfere karşı çıksa da, Emre'nin gelişi camiada heyecan uyandırdı. Taraftar forumlarında birbirinden ilginç iddialar dolaşıyor..

Sarı-lacivertli taraftarların bir bölümü transfere karşı çıksa da, Belözoğlu'nun gelişi camiada heyecan uyandırdı. Fenerbahçeli taraftarların internetteki buluşma adresi 'antu.com', söz konusu transfer için hazırladığı manşette "Fenerbahçeli babanın Fenerbahçeli oğlu" ifadelerine yer verdi.

'TALİH ONU GS'YE SÜRÜKLEMİŞ OLABİLİR'

'Hoşgeldin Emre' başlıklı yazıda, "Bir kısım taraftarımız Galatasaray kökenli olduğu gerekçesiyle transfere karşı çıkıyor. Eğer transfer yaparken köken araştırması yapacaksak Emre'nin Fenerbahçeli bir babanın Fenerbahçeli ğlu olduğunu da hesaba katmamız gerekmez mi? Eski başkanımız Ali Şen zamanında Zeytinbunu`nda oynarken almak istiyorduk son anda olmamıştı. Kısmet bugüneymiş. Talih onu Galatasaray'a doğru sürüklemiş olabilir. Orada yıllarca oynamış da olabilir. Ancak Fenerbahçeli bir babadan terbiye almış bir çocuğun yediği ekmeğe hıyanet etmeyeceğini, formamızı giyerken terinin son damlasına kadar mücadele edeceğini düşünmemize bir engel olamaz. Emre artık Fenerbahçemizin bir futbolcusu. Son yıllarda Tük futbolunun yetiştirdiği en önemli futbolcuların başında geliyor. Kutsal formamızı giyen herkese destek vermek de bizim boynumuzun borcu. Kadromuza yeni katılmış olan Emre`yi bağrımıza basıp, yeni camiasına bi an önce uyum sağlamasını kolaylaştırmalıyız" denildi.

'UMARIZ, FATİH AKYEL GİBİ KÜME DÜŞERSİN'

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat transfer haberleriyle ilgili olarak "Biz ilgilenmiyorduk. İki tarafa da hayırlı olsun" demekle yetinirken, sarı-kırmızılı taraftarlar internet üzerindeki forumlarda Emre'ye öfke yağdırdı.

Taraftar forumlarında Emre'yi adeta afaroz eden Galatasaraylılar, önceki yıl Adnan Polat önderliğinde yürütülen yardım kampanyasında verdiği 50 bin doların iade edilmesi için kampanya başlatıyor. Taraftarların yorumlarında şu ifadelere yer verildi:

* Geçen yıl Adnan Polat'ın başlattıgı kampanyaya 50 bin USD ile katkıda bulunup her konuştuğu platformda çok iyi bir Galatasaraylı oldugunu iddia ediyordu. 1 ay önce çok sevdiğini iddia ettiği takımının en büyük rakibine imza attığı konuşulan birinin parasının bu kulübun kasasında olmasından rahatsız olan herkese bu çağrım. Hesap numarası acalım bu parayı taraftar olarak toplayıp Emre'ye iade edelim."

* Yahu bacak kadar çocukken girmişsin o kapıdan, gözünü orada açmışsın.. Bu nasıl bir para hırsıdır anlamak mümkün değil.

* 10 yıl önce bizdeyken Küçük emreydin şimdi dahada Küçüldün..

* Ciddi ciddi Karşıya mı geçti? Asparagas olamaz mı yahu? valla ter bastı, pes emre!

* Fenerbahçe'ye duacı olacağım hiç aklıma gelmezdi. Fener almasa biz alırdık 2 yıla "evlat" diye. Cümle alem de görsün artık Emre'den evlat mevlat olmayacağını.

* Sonunun Fatih Akyel gibi, Kasımpaşa'yla küme düşme şeklinde olması dileğiyle.

* Biz ona 50 degil 100 bin dolar verelim, o da bize Inter'deki takım arkadaşıyla birlikte "kaybettirdikleri "şampiyonluğumuzu geri versin.
Galatasaraylı taraftarlar ayrıca, Fenerbahçe resmi internet sitesinde Emre'nin özgeçmişinin bulunduğu bölümde Galatasaray forması giydiğinin belirtilmemesine de tepki gösterdi.

Gazeteport

 



Bu haber 537 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,802 µs