En Sıcak Konular

Gökçek, muhalefeti fena dağıttı!

30 Mayıs 2008 13:40 tsi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in, susuzluk çeken Başkent'e Kızılırmak suyunu getirmesi muhalefeti tedirgin etti. CHP ve MHP milletvekilleri ile Dernek başkanları Gökçek'i adeta halkın düşmanı gibi ilan ettiler.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in ‘Birilerinin suyun getirilmesini istismar edip, halkı tedirginliğe sürüklememesi için’ dikkatli ve kontrollü bir şekilde Kızılırmak suyunu susuzluk çeken Başkent’e getirmesi, başarıyı hazmedemeyen Gökçek muhaliflerini çılgına çevirdi.

GÖKÇEK HALK DÜŞMANI MI?

Sürekli olarak Ankara’da ki su sıkıntısını gündeme getiren ve bu konu ile muhalefet yapan CHP ve MHP Ankara milletvekilleri ile Çankaya’nın CHP’li belediye Başkanı Eryılmaz, Ankara Tabip Odası, Tüketiciler Birliği Derneği, Gökçek’in uyanık şekilde sessiz-sedasız Kızılırmak suyunu Ankara’ya akıtması karşısında tam anlamı ile şoka girdiler.

Gökçek’in muhalifleri hep bir ağızdan “ Ankaralının sağlığı tehlikede- Bu tam bir facia-Ankaralı Kobay mı?” eleştirilerini getirerek Gökçek’i adeta ‘Halk düşmanı” ilan ettiler.

Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, suyun habersizce getirilmesinin siyasi ahlaka sığmadığını belirtirken, CHP Ankara milletvekili Tekin Bingöl’de Gökçek’in Ankaralıyı kobay olarak kullandığını söyledi.

MHP Ankara milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş’te, CHP’lilere destek vererek, Gökçek’in 10 yıldır su sıkıntısı çektirdiğini ve şimdide anlamsız oyunlar içine girdiği açıklamasını yaptı

Ankara Tabip Odası Başkanı Gülriz Ersöz’de, Gökçek’in odaların tepkilerini kulak ardı ettiğini ve Kızılırmak suyunun Başkent halkının sağlığını tehlikeye soktuğunu belirtti.

Gökçek hakkında dava açacaklarını bildiren Tüketici Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Çetin ise suyun habersiz getirmesini halka karşı saygısızlık olarak yorumladı.

GÖKÇEK’İN FENDİ- MUHALEFETİ YENDİ

Peki, Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek Kızılırmak suyunu niye Ankara’ya gizlice getirmeyi tercih etti. İşte Gökçek’in bu savunması

“Biz bu tür oyunları daha önceleri gördük. Hastanelere koşup çeşitli hastalık yaygaraları yapanları, halkı tedirgin edenleri gördük. Tekrar aynı senaryolara meydan vermemek için belirtilen 21 gün içinde kontrollü ve dikkatli şekilde sessizce suyumuzu getirdik. Bu başarı elbette ki muhalefetin hoşuna gitmedi ve çeşitli hoş olmayan iddiaları yine ortaya attılar. Biz halkımızın düşmanı değil dostuyuz. Bu sudan bende içtim ailemde, arkadaşlarımda. Halkımız hiç tedirgin olmasın” 

cafesiyeset



Bu haber 655 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,224 µs