En Sıcak Konular

Hafta sonunda hava nasıl?

30 Mayıs 2008 12:29 tsi
Türkiye genelinde sıcaklıklar önümüzdeki günlerde fazla değişiklik göstermeyecek, rüzgar genelde hafif, Marmara’da ise biraz sert esecek. Ülkede önemli bir yağış da beklenmiyor.

İstanbul’da bugün ve hafta sonu hava güneşli, rüzgar poyrazdan eseceği için sabah ve geceleri serin bir havaya neden olacak. Ankara’da 5 gün boyunca hava açık, rüzgar hafif esecek, sabahları pus oluşabilir. İzmir güneşli ve sıcaklık yüksek ancak, rüzgarın karayelden esmesi, İzmirlilerin fazla bunalmasını engelliyor. Bursa güneşli, Adana’da kuzeyden esen zayıf rüzgar, bugün nem oranının düşmesine neden oldu. İstanbul ve Ankara 24, İzmir 30, Bursa 28, Adana 34 derece.

 Marmara Bölgesi’nde sonraki günler de güneşli bir havada geçecek, sadece pazar günü Trakya biraz bulutlanabilir. Rüzgar poyrazdan esmeye devam edeceğinden, sabah ve geceler yine serin olacak. Rüzgar geceleri hafif, öğle saatlerinde ise sert esecek. Edirne 27, Sakarya 26, Çanakkale 25 derece.

 İç Anadolu’da uzun bir süre hava parçalı ve az bulutlu olacak. Rüzgarın hafiflemesi ile sıcaklık biraz artıyor. Bugün Konya 24, Eskişehir 23, Sivas 20 derece.

 Ege Bölgesi’nde önümüzdeki günlerde de değişiklik yok, güneş günboyu görülmeye devam edecek. Kıyılarda sert esen karayel bugün olduğu gibi Pazar günü de serinlik veremeye devam edecek. İç kesimlerde ise rüzgar hafif. Denizli 32, Muğla 30, Kütahya 25 derece.

 Akdeniz Bölgesi’nde hava güneşli. Rüzgar bugün kuzeyden estiği için, nem oranı düştü, ancak hafta sonu lodosa dönecek rüzgar yine nemli ve bunaltıcı bir havaya neden olacak. Pazar günü bulutlanma da artabilir. Bugün Antalya 31 derece..

 Güneydoğu Anadolu bugün parçalı bulutlu, bölgede hafta sonu daha açık ve sıcak geçecek. Bugün Diyarbakır 29 derece.

 Doğu Anadolu’da hava bulutlu, bugünkü gibi kuvvetli yağmur beklenmese de, yine hafif bahar yağmurları görülebilir. Hafta sonu hava açıyor. Erzurum 17, Malatya 26, Van 19 derece.

 Karadeniz Bölgesi’nde yağış zayıfladı, bugün Rize-Artvin arasında hafif olarak görülecek. Bölgenin batı ve orta kesimleri az bulutlu olacak. Bartın-Zonguldak arasında ise poyraz 3-4 gün daha sert esmeye devam edecek. Bölgede yarın yağış beklenmiyor, Pazar günü Trabzon-Artvin arasında yine hafif yağmur olabilir. Trabzon 19, Samsun 20, Bolu 22 derece.
 
Haber 7



Bu haber 469 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,378 µs