En Sıcak Konular

Parasız kaldı, babasını gaspetti

29 Mayıs 2008 21:57 tsi
Ankara'nın Sincan İlçesi'nde meydana gelen bir gasp olayı herkesi şaşırttı.

Bankaya para götüren bir işadamının adamlarını silahla gasp eden kişi, işadamının işten çıkardığı oğlu çıktı. Polis tarafından sıkı bir takip sonucu yakalanan evlat, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Alınan bilgiye göre, Sincan İlçesi'nde meydana gelen olayda benzin istasyonu sahibi işadamı M.A., yanında çalışan oğlu B.A'yı (29) aralarında çıkan anlaşmazlık sonucunda işten çıkardı. Oğluyla kendisinden uzak durmasını söyleyerek yollarını ayıran baba M.A., işlerin başına da kendisi geçti. Babası tarafından kovulan ve işsiz kalan B.A., bir süre sonra bankalara ve çevresine borçlandı. Bunun üzerine B.A., babasının parasını gasp etmeye karar verdi.

Babasının adamlarının ne zaman bankaya para götürdüğünü bilen B.A., bir arkadaşı ile birlikte plan yaptı ve ertesi gün sabah saatlerinde özel otomobiliyle bankanın önüne gelerek pusuya yatıp beklemeye başladı. B.A. ve arkadaşı, yüzlerine kar maskesi geçirip babasının adamları M.Y. ve R.A.'nın önünü kesti. Silah tehdidi ile içinde 83 bin YTL olan çantayı alan B.A. ve arkadaşı, geldikleri otomobile binerek kayıplara karıştı.
Gasp edilen çalışanlar ise hemen polise başvurdu. İfadeleri alınan M.Y. ve R.A., bankaya girerken iki kişinin silahla önlerini kestiğini ve bu esnada başlarına kar maskesi geçirdiklerini belirtti. İfade veren şahıslardan biri, gaspçılardan birinin işadamının oğlu olduğuna emin olduğunu ve kar maskesini geçirirken kendisini tanıdığını söyledi.

Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıların olay yerinden nasıl kaçtıklarını, kamera görüntülerini ve görgü tanıklarını incelemeye aldı. Bir hafta süren ısrarlı takibin ardından polis, işadamının oğlu B.A'yı otomobilini tamire götürürken yakaladı.

Suçlamaları kabul etmeyen ve arkadaşının olmadığını ileri süren B.A, mahkemeye sevk edildi. B.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

kanal7

 



Bu haber 630 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,790 µs