En Sıcak Konular

Karadeniz'de fırtına uyarısı!

29 Mayıs 2008 13:44 tsi
Giresun Meteoroloji Müdürlüğü, Karadeniz'de sabah saatlerinden itibaren etkili olacak ve bir gün sürecek fırtına konusunda ilgilileri uyardı.

Meteoroloji yetkilileri gece 6 ila 8 (50 ila 75 km/saat) kuvvetinde esen rüzgarın sabah saatlerinden itibaren 7 ila 9 (5 ila 80 km/saat) kuvvetinde fırtınaya dönüşeceğine dikkat çekti. Fırtınanın akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

TRABZON'DA ŞİDDETLİ RÜZGAR

Trabzon'da sabah saatlerinden itibaren yağmurla birlikte etkili olan rüzgar, bazı ağaçların devrilmesine, çatıların uçmasına neden oldu. İnşaat halindeki binanın altında yürüyen 2 kişi, düşen kereste parçalarıyla hafif yaralandı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, sabah saatlerinden itibaren yağmurla birlikte etkili olan fırtınanın hızı, saatte 100 ile 60 kilometre arasında değişiyor. Hızlı sıcaklık değişimi nedeniyle oluştuğu belirtilen fırtına, kent merkezi ve sahil kesiminde hayatı olumsuz etkiliyor.

Kent merkezindeki Meydan mevkisinde inşaat halindeki binadan kopan kereste parçaları, caddeden geçen, Ahmet (74) ve Şefika (76) Kılıçarslan'a isabet etti. Hafif yaralanan bu kişiler, kaldırıldıkları Fatih Devlet Hastanesinde ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

İnönü Mahallesi'nde de, 8 katlı binanın çatısının bir bölümü, rüzgar nedeniyle uçarak, park halindeki Kıymet Aksoy'a ait 61 DN 399 plakalı otomobilin üzerine düştü. Aracın zarar gördüğü olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Maraş Caddesi'nde ise yola devrilen bir ağaç, trafiğin aksamasına neden oldu. Ağaç, Trabzon Belediyesi ekiplerince parçalara ayrılarak olay yerinden kaldırıldı.

Yetkililer, hayatı olumsuz yönde etkileyen fırtınanın, akşam saatlerine doğru etkisini kaybedeceğinin tahmin edildiğini belirtti.
 
haber7



Bu haber 385 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,489 µs