En Sıcak Konular

Rıdvan'dan F. Terim'e ağır eleştiri!

28 Mayıs 2008 17:11 tsi
Euro 2008 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek 23 kişilik kadroyu belirleyen Terim'in tercihlerini değerlendiren ünlü futbol adamı Dilmen, Yıldıray için sert tepki gösterdi.

Fatih Terim'in A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edeceği 23 kişlilik kadroya almadığı İbrahim Kaş, Yıldıray Baştürk ve Halil Altıntop'u almamasını değerlendiren ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, Terim'in yanlışı en başta yaptığını söyledi. TeriM'in 26 kişilik kadroyu açıkladığı zaman doğru tercihler yapmadığını söyleyen Dilmen NTV'de yayınlanan Euro 2008 Özel programında şöyle konuştu: "Bence yanlış en başta yapıldı. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim kadroyu 26 kişi olarak açıkladığı zaman yanlış yaptı.  

Şöyle bir geriye gidelim: Emre Güngör 27'nci oyuncu olarak aday kadroya neden çeğrıldı? Servet sakat, ona alternatif olur diye. Peki şimdi bakıyoruz. Servet de kadroda, ona alternatif olarak sonradan alınan Emre de. Ama baştan açıklanan kadroda yer alan iki oyuncu yok. Bence bu kalanlar arasında da sıkıntı yaratır.

Ben Terim'in, Halil'i kadrodan çıkartmasına saygı duyuyorum. Ama Yıldıray'ı çıkartmasına saygı duymam. Çünkü Halil zaten Türk Milli Takımı'nın ilk 11'inde düşünülen bir oyuncu hiç olmadı. Terim'in kafasında da yoktu. O zaman keşke hoca onu en başta almasaydı. Zaten çıkacak oyuncular Terim'in kafasında daha ilk günden beri yoktu. O zaman en baştan bu kadroya alınmayacaklardı."

SERGEN'DE HATALI BULDU

Rıdvan Dilmen'le birlikte prpgramın konuğu olan milli futbolcu Sergen Yalçın da Terim'i eleştirdi. İbrahim Kaş'ın kadrodan çıkarılmasına tepki gösteren Sergen şunları söyledi: "Fatih Hoca'nın İbrahim Kaş gibi geçen sezon hakikaten iyi oynayan bir oyuncuyu kadrodan çıkartması benim için büyük sürpriz oldu. Halil'in çıkartılması da. Yıldıray zaten son zamanlarda iyi oynamıyordu. Terim'in de kafasında yoktu. Ama İbrahim Kaş kalmalıydı."

Haber 7 



Bu haber 692 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,374 µs