En Sıcak Konular

UFO'lar Türkiye'de görüldü!

28 Mayıs 2008 17:03 tsi
Düzceliler ve Denizlililer gökyüzüne bakınca çok şaşırdılar. Hepsi fotoğraf makinelerine davrandı ve UFO'ları böyle görüntülediler...

Düzce'de avukat Yetkin Adar, gökyüzünde gördüğü ışık kümesinin UFO olmasından şüphelenerek, cep telefonuyla fotoğrafladı. Denizli'de iki arkadaş Gümüşler Beldesi ile Çamlık Mesirelik Alanı'nda, 2 gün önce öğle saatlerinde gökyüzünde UFO görüp fotoğrafladıklarını iddia etti.

DENİZLİ'DEKİ UFO ÇOK SESSİZDİ

CNN Türk'ün haberine göre; iddialar, Denizli'de yer alan Funika Holding UFO Müzesi'ne getirilen fotoğraflarla gündeme geldi. Uzay bilimlerine ve ufolara merakıyla bilinen Funika Holding Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Sözkesen, Murat Menteş (27) ve Mustafa Etimen (25) isimli gençlerin önceki gün doğa yürüyüşüne çıktıkları Gümüşler Beldesi ile Çamlık Mesirelik Alanı'nda öğle saatlerinde çektikleri fotoğrafları basına gösterdi.
 
Murat Menteş, "UFO'yu net bir şekilde görebildik. Çok hızlı hareket ediyordu, hiç ses çıkarmıyordu" derken, Sözkesen de incelediği bu fotoğraflardaki cismin kesinlikle ufo olduğunu ileri sürdü.

Bu arada, Erdal Dikmenli (40) de aynı günün akşamı alışverişe gittiği Gümüşler Beldesi'ndeki EGS Park'ta, gökyüzünde yabancı bir cisim görüp cep telefonuyla fotoğrafını çektiğini iddia etti.
 
Fotoğrafı Funika Holding Ufo Müzesi'ne getiren Dikmenli, "İlk fark ettiğimizde çekindik. Çünkü, en az bir tank büyüklüğündeydi ve alışveriş merkezinin üzerinde gökyüzünde duruyordu. Daha sonra başımdan geçenleri tanıdıklarıma da anlattım, inanmadılar. Ama fotoğrafları gördüklerinde şaşırdıklarını da gizleyemediler" diye konuştu.



 
DÜZCE SEMALARINDAKİ ÇOK HIZLIYDI

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Düzce'de avukat Yetkin Adar, gökyüzünde gördüğü ışık kümesinin UFO (Bilinmeyen uçan obje) olmasından şüphelenerek, cep telefonuyla fotoğrafladı.
 
Adar, gördüğü ışık kümesinin uçak veya başka bir cisme benzemediğini, UFO olabileceğini öne sürdü.

Işık kümesini, kent ormanı mevkiinde gördüğünü belirten Yetkin Adar, "Gökyüzünde birden ilginç bir ışık kümesi gördüm. Araçtan inerek cep telefonumla bir kare fotoğrafını çektim.
 
Tam ikinci fotoğrafı çekecektim birden ortadan kayboldu. Gördüğüm ışık kendi etrafında sanki dönüyor gibiydi. Yakın mesafede duruyordu. Füzenin ateşlendiğinde alta doğru çıkardığı ışık kümesi gibi kendi alt kısmına ışık saçıyordu" diye konuştu.



Bu haber 662 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,728 µs