En Sıcak Konular

Son 4 ayda 6 anne cinayeti işlendi

28 Mayıs 2008 13:01 tsi
Türkiye'de son dört ay için 6 anne çocukları tarafından katledildi.

Son dört ayda işlenen 6 anne cinayeti Türkiye'yi sarstı. Çocukları tarafından katledilen anneler akıl almaz cinayetlerin kurbanları oldular.

Son olay Bursa'da: İnternette 'annemi nasıl öldüreyim' anketi yaptı ve doğradı!

Bursa'da, Facebook sitesinde "Annemi Nasıl Öldürebilirim" grubunu oluşturup, (a) bıçakla. (b) boğarak (c) tabancayla (d) zehirleyerek seçeneklerini sunan 17 yaşındaki M.F., önceki akşam tartıştığı annesi Asiye F.'yi (46), sitede sunduğu 'a' seçeneği ile bıçakladı.

M.F. acılar içersinde kendisine yalvaran annesini bu kez 'b' şıkkı olan boğmayı gerçekleştirerek öldürdü. Cesetini banyoya sürükleyen M.F. evde bulunan satırla annesini on parçaya bölüp, parçalarını çöp poşetine koyarak inşaat halindeki evlerinin ikinci katına çıkarttı. Kanları 5 litre kokulu deterjan ile temizleyen, eve sprey sıkan M.F. cinayetini arkadaşlarına anlatınca yakalandı. Polis, M.F.'nin annesini öldürürken çektiği görüntüleri sitede oluşturulan grupla paylaşıp paylaşmadığını araştırıyor.

- 23 Mayıs Zonguldak: Annesini sırtından bıçakladı cesedi yakmak istedi

Zonguldak'ta, 16 yaşında bir genç kız, sevgilisi olan taksiciyle birlikte annesini öldürdü.

Anne Gülin Güneş, eve geldiğinde kızını taksi şoförüyle evde yakaladı. Kızının kendisinden yaşça büyük birisiyle birlikte olmasına karşı çıkan anne, kızı ve sevgilisi ile tartıştı. Taksi sürücüsü, anneyi darp ederken T.Y.B ise annesini sırtından bıçakladı.

Annenin cesedini bir halıya saran kızı ve sevgilisi cesedi sürükleyerek aracın bagajına koydu. Cesedi arabayla birlikte Kozlu beldesi Kılıç Mahallesi Dereboyu Sokak'ta ormanlık bir alana götürdüler. T.Y.B ve sevgilisi, annenin cesedini halıdan çıkararak üstüne tiner döküp yakmaya çalıştı.

- 27 Mart 2008 Bursa: Dünyanın sonu geldi diyerek annesini bıçaklayarak öldürdü

5 yıldır psikolojik tedavi gören genç, "dünyanın sonu geldi, herkes nasılsa ölecek" diyerek bağırdıktan sonra önce annesini öldürdü, ardından da banyodan çıkan ablasını bıçakla ağır yaraladı.

Cinayetin ardından taksiye binerek özel bir hastaneye giden genç, işlediği cinayeti, doktora itiraf etti. Yaralı ablanın güçlükle cep telefonundan aradığı babasından yardım istemesi üzerine polis, demir kapıyı kırarak genç kızı kurtardı.

- 25 Mart 2008 Konya: Annesini parçalayan kadın parçaları çekyatın altına sakladı

25 Mart'ta Konya'da genç bir kadın, birlikte yaşadığı annesini bıçakla öldürdükten sonra parçalayıp kutular içinde çekyatın altına koymuştu.

Benal S. (33) adlı kadın birlikte yaşadığı annesi Sebahat Gülbeyaz'ı (51) belirlenemeyen bir nedenle bıçaklayarak öldürdü. Öldürdükten sonra bıçakla annesinin cesedini parçalara ayıran Benal S., parçaları kutulara koyarak evdeki çekyatın altına yerleştirdi Benal S.'nin cinayeti işledikten sonra evi temizlediği ve üzerindeki kanlı elbiseleri yıkayıp değiştirdiği belirlendi.

- 24 Mart 2008 Ankara: Profesör anne kızı tarafından öldürüldü

Ankara Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Olcay Tiryaki Aydıntuğ'un bu sabaha karşı Beysukent'teki evinde bıçaklanarak öldürülmesi ile ilgili olarak gözaltına alınan kızı Başak Aydıntuğ tutuklandı.

İç Hastalıkları İmmünoloji Bilim Dalı'nda öğretim görevlisi olan Profesör Aydıntuğ, Ankara Beysukent'teki villasında sabaha karşı ölü bulundu.

Kesici bir aletle boğazından ve vücudunun bazı yerlerinden yaralanan Aydıntuğ'un Bilkent Üniversitesi'nde okuyan kızı Başak Aydıntuğ, durumu jandarmaya haber verdi.

Eve hırsız girdiği yönünde ifade veren Başak Aydıntuğ'un ifadeleri üzerine araştırma yapan jandarma, Profesör Aydıntuğ'un kızının yalan söylediğini ortaya çıkardı.

İnceleme yapan Jandarma, olayda kullanılan bıçağın evde olduğunu, kapıda da herhangi bir zorlama olmadığını tespit etti.

Başak Aydıntuğ, çelişkili ifadeleri üzerine Jandarma tarafından gözaltına alınınca suçunu itiraf etti. Aydıntuğ, "Kavga ettik, ben öldürdüm" dedi.

- 7 Şubat 2008 İstanbul: "Annem şeytandı"

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yol ortasında kesik bir baş bulundu. Kesik kadın başının 60 yaşındaki S.Ö.'ye ait olduğu tespit edildi. Kadını öldüren kişi psikolojik sorunları olan öz oğlu çıktı.

S.Ö'nün oğlu F. Ö'nün (36) ortalarda görünmediği tespit edilmesi üzerine korkunç cinayet aydınlandı. Evde annesini öldürdükten sonra başını keserek balkondan atan F.Ö. sahildeki bir kafeteryada otururken yakaladı.

F. Özkan'ın, polisteki ifadesinde, ''Annem şeytandı. İnsanları cehenneme gönderiyordu. İnsanların cehenneme gitmesini önlemek için babam da olsa keserdim'' dediği öğrenildi.

dunyabulteni



Bu haber 989 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,205 µs