En Sıcak Konular

Kral sarayı terketti!

28 Mayıs 2008 10:26 tsi
Hakan Şükür’ü Galatasaray’da istemeyenlerin Polat ve Sezgin olduğu ortaya çıktı...

Başkan, kasımda Feldkamp’tan Kral’ı göndermesini istedi; ‘Şampiyonlukta aslan payı Kalli’nindir’ diyerek Alman hocanın bunu açıklamasını önlemeye çalıştı ama Kalli ‘Onu Polat istemedi’ dedi. Futbola devam etmeyi düşünen Hakan’ın rotası ABD ve Dubai


Operasyon 7 ay önce başladı


G.SARAY’DA Hakan Şükür devri, Başkan Adnan Polat’ın isteğiyle sona erdi. Haftalardır konuşulan Kral’ın Aslan’da kalıp kalmayacağı sonunda netleşti ve golcü kendi isteğiyle sözleşme yenilememe kararı aldı. Ancak ‘Hakansız Galatasaray’ planının Polat ile Futbol AŞ.Genel Müdürü Adnan Sezgin’in takımı gençleştirme operasyonunun bir parçası olduğu belirtildi.


Kral ile 5 isim daha


İDDİALARA göre operasyon Kasım’da başladı ve Polat ile Sezgin, Teknik Direktör Feldkamp’a ‘Bu 6 ismi devre arasında gönder’ diye bir liste verdi. Listede Hakan’ın yanı sıra Ümit, Okan, Hasan Şaş, Song ve Carrusca vardı. UEFA’daki Panionios maçı öncesi de Kalli, Hakan’a bu konuda bir tüyo verdi.


‘Bu ikiliye dikkat et’


KALLİ, Kral’a ‘Benden sana zarar gelmez. Yanındakilere dikkat et!’ diyerek, Polat ve Sezgin’i işaret eder. Hakan da attığı golden sonra gidip hocasına sarıldı. Kalli’nin son ‘Hakan’ı Polat istemedi’ açıklamasından sonra Kral, eski hocasını aradı. Kalli de ‘Seninle bir sorunum yoktu. Olay doğru. Polat’ın ‘Şampiyonlukta aslan payı Kalli’nin’ demesi, benim konuşmamı önlemek içindi’ dedi.


‘Arkamdan konuşuldu’


BUNUN üzerine Hakan Şükür ‘15 gündür saman altından konuşuluyor’ diyerek ayrılma kararı aldı. Polat ve Sezgin yarım ağız ‘Futbolu bırakacak mısın? Sana jübile yapalım’ teklifinde bulundu. Ama Kral futbol oynamaya devam etmeyi düşündüğü için ABD ve Dubai’den gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.


16 yıllık aşk bitti


Hakan Şükür, 1992’den beri formasını giydiği Galatasaray defterini kapattı


HAKAN Şükür, 16 yıl önce geldiği ve 13 sezon formasını giydiği Galatasaray macerasını bitirdi. Sarı-Kırmızılı takımla sözleşme yapmayacak olan Kral, jübile teklifine ise futbola devam etmeyi düşündüğü için yanıt vermedi.

Jübile teklifiyle ilgili dün yazılı bir açıklama yapan Kral, ‘Başkan Adnan Polat ve Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile bir görüşme gerçekleştirdim. Bana iletilen ve henüz yönetim kurulunda karara bağlanmadığı söylenen jübile teklifine, futbol hayatımın geleceğine yön vereceğim ve belki de sona erdireceğim şu günlerde herhangi bir yanıt veremeyeceğimi söyledim. Ailemle birlikte vereceğim kararı bir basın toplantısıyla kamuoyumuzla paylaşacağım’ dedi.

star



Bu haber 598 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,903 µs