En Sıcak Konular

Galatasaray'ın göndereceği 4 yabancı!

27 Mayıs 2008 11:14 tsi
Galatasaray göndereceği yabancı futbolcuların isimlerini açıkladı...

Adnan Polat, geçen sezon Kalli ile başlattığı neşter operasyonunu tamamlamakta kararlı. Kiralık gidenlere dönüş vizesi verilmeyecek, yabancıların da 4’ü gidiyor. Kalli'nin neşter operasyonu ile futbol takımını önemli oranda yenileyen ve 20'yi aşkın isimle yolları ayıran Galatasaray'da iç temizlik bu sezonda sürdürülecek. 23 futbolcusu kiralık olarak forma giyen Sarı-Kırmızılı yönetim Aydın, Anıl gibi umut veren bir iki genç dışında tüm bu oyuncuları satma ya da ikinci lige çıkan Beylerbeyi'ne gönderme düşüncesinde.

YABANCILAR YOLCU

Kiralık olarak alınan Barusso ile yollar ayrılırken, Bouzid'den kulüp bulması istendi. Carrusca'nın yerine yine Ülker sponsorluğunda bir başka oyuncu almayı planlayan yöneticiler Arjantinli'yi de satma düşüncesinde. Carrusca için taviz vermeyen Ülker grubunun ikna edildiği ileri sürüldü. Song ise ücret indirimini kabul ederse takımda tutulacak.

KİRALIKLAR SORUNU

Yapılacak iç temizlikte geçen sezonu kiralık olarak geçiren yıldızların da tutulmaları düşünülmüyor. Necati, Orhan gibi isimler takasta kullanılacak. Emre Aşık'a soğuk bakmayan yönetim Okan'a da jübile yapma kararında.

GÖZLER HAKAN'DA

Sarı-Kırmızılı camiada yeni teknik direktör ve transferler için gün sayılırken gündemde en çok polemik yaratan konu şüphesiz takım kaptanı Hakan Şükür'ün durumu. Kral, bir yıl daha oynamak istiyor, Polat yönetiminde ise Hakan'ın jübile yapması görüşü ağır basıyor. Kritik bir karar aşamasında olan Hakan Şükür, Adnan Polat’la görüşüp kararını verecek. "Kutlamalar bitmeden bu konuda konuşmak istemiyorum. Önce şampiyonluk coşkusu yaşanmalı" diyen Hakan, yönetimden olumlu adım bekliyor.

DUBAİ İLK TERCİHİ OLACAK

Golcü bu dileğinin gerçekleşmemesi halinde Amerika, Dubai ve Ankaraspor'dan gelen teklifler arasında Dubai'ye daha yakın. Çocuklarının eğitim düzenini bozmak istemeyen Hakan, yakın mesafede olduğu için Dubai'yi tercih edecek.

bugün



Bu haber 472 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,863 µs